RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 21
Додати матеріал

Аманда Сейфрід і Бальтазар Гетті знімуться у Девіда Лінча

Аманда Сейфрід ("Третій зайвий 2") і Бальтазар Гетті ("Брати і сестри") приєдналися до акторського складу відродженого серіалу "Твін Пікс". Про це повідомляє видання TV Line.

Як стверджують інсайдери, Сейфрід отримала ключову роль нового персонажа. Актриса з'яви ... Читати далі »

Переглядів 669 | Коментарів 0 Продовження

Том Хіддлстон пояснить гігантські ворота на острові Кінг Конга

Глядачі фільму "Кінг Конг: Острів черепа" отримають відповіді на багато питань, які задавалися ще з моменту виходу оригінальної версії. Про це розповів в інтерв'ю виданню Comingsoon виконавець однієї з ключових ролей Том Хіддлстон.

Популярний британський актор, зокрема, пообіцяв, що творці картини пояснять наявність величезних воріт у захисній стіні, яку побудували аборигени на батьківщині Кінг Конга. "У Джордана Вот-Робертса надзв ... Читати далі »

Переглядів 468 | Коментарів 0 Продовження

Warner Bros. буде знімати китайські фільми

Компанія Warner Bros. Entertainment і китайський концерн China Media Capital (CMC) уклали історичну угоду про спільне виробництво фільмів китайською мовою. Як повідомляється в офіційному прес-релізі, реалізовувати грандіозні плани партнерів буде утворене спільне підприємство під назвою Flagship Entertainment Group Limited.

Передбачається, що в його завдання входитиме не лише створення окремих кінопроектів, але і цілих франшиз з прицілом на прокат як ... Читати далі »

Переглядів 500 | Коментарів 0 Продовження

Сиквел «Того, що біжить в лабіринті» стартував гірше оригіналу

Осінь повністю вступила у свої права не тільки за вікном, але і в американському бокс-офісі: п'ятірку лідерів нарешті покинув останній представник літніх блокбастерів - бойовик «Місія нездійсненна:Нація ізгоїв» (хоча в десятці рейтингу стрічка ... Читати далі »

Переглядів 551 | Коментарів 0 Продовження

Ерні Хадсон з'явиться в «Мисливцях за привидами 3»

Учасник оригінальної команди мисливців за привидами Ерні Хадсон з'явиться у фільмі "Мисливці за привидами 3". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Наскільки великий буде внесок актора в спільну справу, поки не уточнюється. Примітно, що спочатку Хадсон був противником зйомок чергового продовження з жіночою командою мисливців, охарактеризувавши проект в одному з інтерв'ю як "погану ідею&q ... Читати далі »

Переглядів 534 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |