RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 04
Додати матеріал

Новий проект Disney

Портал The Hollywood Reporter ділиться інформацією про те, що студія Disney приступає до роботи над повнометражною ігровою версією «Ночі на Лисій горі» - однієї з частин класичного мультиплікаційного фільму «Фантазія», який побачив світ у 1940 році.

Сама «Фантазія» являла собою збірник з номерів, кожен з яких був присвячений певному музичному твору. Для «Ночі на Лисій горі» творці використовували творін ... Читати далі »

Переглядів 573 | Коментарів 0 Продовження

Брюс Вілліс зніметься в китайському фільмі

Популярний у минулому голлівудський актор Брюс Вілліс зіграє одну з ключових ролей в китайському фільмі про події Другої світової війни. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Картина з виробничим бюджетом в 56 мільйонів доларів розповість про варварське бомбардування японською авіацією міста Чунціна, що виконував після окупації Нанкіна роль столиці Китайської Республіки. Віллісу дісталася в проекті, в якому будуть зніматися багато зі ... Читати далі »

Переглядів 480 | Коментарів 0 Продовження

Майкл Бей екранізує роман про подорожі в часі

Майкл Бей екранізує для студії Paramount Pictures фантастичний роман письменника Уеслі Чу під назвою "Time Salvager", який буде видано у липні 2015 року. Про це повідомляє видання The Wrap.

Дія твору відбувається у віддаленому майбутньому, коли Земля стала непридатна для життя, і людство колонізувало найближчі зоряні системи. Цивілізація гостро має потребу в ресурсах, які колись були на рідній планеті, і єдиний спосіб добути їх - це відправ ... Читати далі »

Переглядів 557 | Коментарів 0 Продовження

Джеймс Ван призначений режисером «Аквамена»

Творець бойовика "Форсаж 7" Джеймс Ван погодився зайняти пост режисера фільму "Аквамен". Про це повідомляється в офіційному прес-релізі студії Warner Bros. Pictures.

"Нам пощастило працювати з Джеймсом раніше, коли він знімав для студії New Line фільм" ... Читати далі »

Переглядів 452 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |