RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 19
Додати матеріал

Кріс Претт спростував слухи про його участь в «Мисливцях за привидами»

Кріс Претт спростував слухи про його можливу участь у зйомках альтернативного продовження фільму "Мисливці за привидами", продюсером якого нібито повинен стати Ченнінг Татум. Відповідну заяву актор зробив в інтерв'ю виданню GQ.

"Ніхто ніколи не говорив зі мною на цю тему. Н ... Читати далі »

Переглядів 545 | Коментарів 0 Продовження

Едвард Цвік отримав пропозицію зняти «Джека Річера 2»

Кіностудії Paramount і Skydance запропонували Едварду Цвіку підготувати сценарій і зняти другу частину фільму "Джек Річер". Про це повідомляє видання Variety.

Картина буде заснована на творі Лі Чайлда під назвою "Ніколи не повертайся", в якому Джек Річер відправляється з Південної ... Читати далі »

Переглядів 580 | Коментарів 0 Продовження

Студія Fox не збирається знімати тільки супергеройські блокбастери

Як сообщает Variety, на зустрічі з інвесторами головний операційний директор корпорації 21st Century Fox Джеймс Мердок поділівся своїми думками про репертуар студії Fox.

«Ми не Хочемо перетворюватися в компанію, яку фільммейкери будуть обходити стороною, - заявив Мердок. - Ніхто не стане пропонувати вам оригінальні ідеї, якщо ви знімаєте тільки фільми за коміксами. Для створення нових франшиз потрібно шукати свіжі голоси.

<!--"-- ... Читати далі »

Переглядів 513 | Коментарів 0 Продовження

Лоуренс Кездан пообіцяв не розтягувати «Зоряні війни 7»

Фільм "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" не випробовувати терпіння глядачів хронометражем. Про це розповів в інтерв'ю виданню Vanity Fair сценарист Лоуренс Кездан.

"Перш за все, цей новий фільм буде дуже гарний. Джей Джей зняв його так красиво, і він вийшов таким вражаючим. Це масштабний проект. Він повний відмінних режисерських знахідок, яскравих характерів, жартів, цікавих сюжетних ходів і ефектів. І ми з самого початку ... Читати далі »

Переглядів 483 | Коментарів 0 Продовження

Філ Лорд розповів про роботу над блокбастером «Флеш»

В інтерв'ю ведучим подкасту HippoJuice Філ Лорд поділився інформацією про хід роботи над блокбастером «Флеш» і анімаційним фільмом про Людину-павука.

«Зараз ми з Крісом Міллером намагаємося знайти ідеальний сюжет для" Флеша ", - зазначив Філ. - Глядачі вже знайомі з цим героєм за дуже популярним серіалом, а тому ми хочемо використовувати інший підхід у роботі над фільмом. Поки все складається досить вдало. Головни ... Читати далі »

Переглядів 511 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |