RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 14
Додати матеріал

Джеймс Ганн розкрив деякі деталі сюжету «Вартових галактики 2»

Представники ресурсу Vulture поспілкувалися з режисером Джеймсом Ганном і дізналися деякі подробиці сюжету блокбастера «Вартові галактики 2». Зокрема, Ганн зізнався, що друга частина успішної супергеройський франшизи буде розповідати про батьківство. При цьому режисер зазначив, що тільки почав опрацьовувати сценарій.

«Там буде дуже багато речей, від яких я в повному захваті, - сказав Джеймс. - Слухайте, я досі тягнуся від Зоряного Л ... Читати далі »

Переглядів 525 | Коментарів 0 Продовження

Джей Джей Абрамс спродюсує екранізацію книги Death Of A King

Компанія Bad Robot придбала права на екранізацію книги Тевіса Смайлі Death Of A King, повідомляє Deadline. Участь у роботі над проектом прийме студія Warner Bros. Television, а продюсерські функції візьмуть на себе Джей Джей Абрамс і Бен Стівенсон.

Останнім часом голлівудські боси і керівники телеканалів стали все охочіше давати зелене світло фільмів та серіалів про Мартіна Лютера Кінга. На 87-й церемонії вручення премії «Оскар» за звання ... Читати далі »

Переглядів 508 | Коментарів 0 Продовження

Мішель Макларен покинула режисерське крісло «Чудо-жінки»

Як стало відомо порталу The Hollywood Reporter, Мішель Макларен покинула режисерське крісло блокбастера «Чудо-жінка». У заяві Warner Bros. йдеться про те, що між студією і Макларен виникли творчі розбіжності.

Для проекту, центральним персонажем якого є видатна супергероїня, боси Warner Bros. планували знайти режисера-жінку. Після довгих пошуків студія запропонувала Макларен очолити зйомки фільму в листопаді 2014 року. Крім того, режисер т ... Читати далі »

Переглядів 516 | Коментарів 0 Продовження

Ніколь Перлман напише сценарій до «Капітана Марвел»?

Як повідомляє Variety, студія Marvel запропонувала Ніколь Перлман і Мег ЛеФов очолити роботу над сценарієм фільму «Капітан Марвел».

Для ЛеФов екранізація коміксів про Керол Денверс може стати першим в кар'єрі супергеройський проектом. Її перу належить сценарій анімаційного блокбастера «Головоломка», прем'єра якого запланована на 18 червня. Перлман вже має досвід успішної співпраці з Marvel. У 2009 році вона увійшла в ч ... Читати далі »

Переглядів 565 | Коментарів 0 Продовження

Марк Руффало зіграє ще як мінімум в 4 фільмах Marvel

В інтерв'ю журналістам Collider Марк Руффало висловив інтерес до екранізації коміксу «Планета Халка», але зазначив, що на даний момент реалізація цієї сюжетної лінії в рамках сольного фільму про Брюса Беннера не є можливою.

«Права на сольники Халка належать студії Universal, - зазначив актор. - Marvel поки не вдається повернути їх назад. Я не думаю, що у кінокомпаній існують якісь нездоланні розбіжності, але поки я не можу сказа ... Читати далі »

Переглядів 441 | Коментарів 0 Продовження

Майлз Теллер отримав роль в екранізації мемуарів

У конкурентній боротьбі кінокомпанія New Line придбала права на екранізацію мемуарів Дена Маршалла під назвою Home Is Burning, повідомляє інформаційний портал The Wrap.

Головну роль в картині виконає Майлз Теллер («Одержимість»), і він же виступить продюсером. Режисерське крісло займе Джонат ... Читати далі »

Переглядів 557 | Коментарів 0 Продовження

«Форсаж 7» не помічає суперників в бокс-офісі США

Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 10 по 12 квітня.

Як і очікувалося, свою перевагу зберіг лідер минулого тижня - кримінальний бойовик «Форсаж 7» від режисера Джеймса Вана. За вихідні стрічка просіла лише на 59% і заробила ще $ 60,5 млн. Для порівняння, ... Читати далі »

Переглядів 599 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |