RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 10
Додати матеріал

Райан Гослінг відправиться в «Особняк з привидами»?

Як стало відомо порталу The Hollywood Reporter, Райан Гослінг веде переговори про те, щоб виконати головну роль у новому фільмі Гільєрмо дель Торо «Особняк з привидами».

Сюжет картини буде заснований на відомому атракціоні з Діснейленду - «Примарний маєток» (Haunted Mansion), в якому відвідувачам пропонується проїхатися на спеціальних візках по будинку з привидами. На відміну від комедії « ... Читати далі »

Переглядів 539 | Коментарів 0 Продовження

Арнольд Шварценеггер хоче продовження «Нестримних»

Арнольд Шварценеггер розповів журналістам USA Today про те, що він закликає Сильвестра Сталлоне продовжити роботу над кіносерією «Нестримні».

«Це приголомшлива франшиза, - зазначив Арнольд. - Я сказав Слаю, щоб він починав писати сценарій четвертої частини. Мені завжди подобалася ід ... Читати далі »

Переглядів 501 | Коментарів 0 Продовження

Скарлетт Йоханссон зіграє в ремейку «Створіння з Чорної лагуни»?

Портал The Tracking Board повідомляє про те, що студія Universal запропонувала Скарлетт Йоханссон головну роль у римейку «Створіння з Чорної лагуни», класичного хоррору Джека Арнольда 1954 року.

Оригінальний фільм розповідав про те, як під час експедиції по Амазонці група вчених виявляє дивну істоту - наполовину людину, наполовину рибу. Головну героїню, на яку пізніше рівнялись багато зірок хоррорів, зіграла Джулі Адамс, а сама карти ... Читати далі »

Переглядів 503 | Коментарів 0 Продовження

Деніел Редкліфф зніметься в Grand Theft Auto?

Як повідомляє The Hollywood Reporter, студія BBC Films запропонувала Деніелу Редкліффу виконати головну роль в картині Grand Theft Auto.

Зірка «Гаррі Поттера» може постати на екрані в образі президента компанії Rockstar Games і одного з творців знаменитої серії відеоігор GTA - Сема Хаузера. У центрі сюжету виявиться протистояння Rockstar Games з адвокатом Джеком Томпсоном, який прославився численними судовими позовами на адресу розробникі ... Читати далі »

Переглядів 499 | Коментарів 0 Продовження

Акторський склад «Загону самогубців» в зборі

Режисер Девід Ейер опублікував у своєму твіттері першу фотографію акторського складу екранізації коміксу «Загін самогубців», яка була зроблена під час попереднього читання сценарію блокбастера.

На знімку відсутній Джаред Лето, який зараз гастролює разом зі своєю музичною групою Thirty Seconds to Mars. На фото помічені як актори, ролі яких були офіційно оголошені студією Warner Bros. в грудні минулого року, так і ті, участь ... Читати далі »

Переглядів 704 | Коментарів 0 Продовження

Сиквел «Need for Speed: Жага швидкості» знімуть в Китаї?

Портал Variety повідомляє, що компанії China Movie Channel Program Center, Jiaflix Enterprises і 1905 Pictures починають підготовку до зйомок сиквела фільму «Need for Speed: Жага швидкості» у співпраці з творцем популярної гри Electronic Arts.

Більшу частину нового фільму боси компаній ... Читати далі »

Переглядів 769 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |