RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 08
Додати матеріал

Джон Лешер і Меган Еллісон стануть продюсерами The Seven Five

Як стало відомо інформаційному порталу Deadline, студія Sony взяла Джона Лешера і Меган Еллісон для продюсування нового проекту - адаптації документальної стрічки The Seven Five. Майбутній фільм описується студією як «" Славні хлопці ", але про поліцейських».

Документалка розповідала про найбільш корумпованих підрозділах поліції Нью-Йорка в 80-і роки. Головний герой - Майкл Дауд, який в 1992 році був заарештований як лідер групи ... Читати далі »

Переглядів 730 | Коментарів 0 Продовження

Анджеліна Джолі візьметься за зйомки «Капітана Марвел»?

Портал Comicbookmovie ділиться чутками про те, що студія Marvel запропонувала Анджеліні Джолі очолити роботу над екранізацією коміксу «Капітан Марвел».

Боси студії хочуть бачити на посаді режисера першого в історії кіновсесвіту Marvel сольного фільму про супергероїню представницю прекрасної статі. Раніше подібним чином вчинили компанії Warner Bros. і DC, що довірили зйомки «Чудо-жінки» Мішель Макларен. Як повідомляється, ... Читати далі »

Переглядів 593 | Коментарів 0 Продовження

Дедпулу шукають подругу

Студія 20th Century Fox і режисер Тім Міллер приступили до пошуку виконавиці головної жіночої ролі в екранізації коміксу «Дедпул», повідомляє Deadline.

Проект знаходився в роботі впродовж декількох років, але в минулому році витік в Мережу тестового ролика дозволила творцям картини нарешті отримати зелене світло від керівництва кінокомпанії. До ролі Дедпула повернеться Райан Рейнолдс, який вже з'являвся в образі культового антаго ... Читати далі »

Переглядів 587 | Коментарів 0 Продовження

Бред Пітт і Сандра Буллок отримали роль в новій комедії

Як повідомляє інформаційний портал The Tracking Board, Бред Пітт і Сандра Буллок підписалися на головні ролі в Untitled War of the Roses Project.

Проект знаходиться на стадії розробки, а спродюсує його через свою компанію Plan B сам Пітт і його колега Деде Гарднер. Допоможуть їм у цьому Бред Уестон («Поганий Санта< ... Читати далі »

Переглядів 584 | Коментарів 0 Продовження

Дженніфер Лоуренс та Кріс Пратт зіграють в одному фільмі?

Як повідомляє Variety, студія Sony запропонувала Дженніфер Лоуренс («Голодні ігри») і Крісу Пратту («Вартові Галактики») головні ролі в ... Читати далі »

Переглядів 524 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |