RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Грудень » 13
Додати матеріал

Прем'єру "Кунг-фу Панди 3" знову перенесли

Компанія DreamWorks вирішила знову перенести прем'єру анімаційної картини "Кунг-фу Панда 3". Мультик буде представлений не 23 грудня 2015, а 18 березня 2016 року.

Спочатку проект заявили саме на 2016 рік, але згодом дата прем'єри була перенесена компанією на грудень 2015 року. Найімовірніше студія не побажала конкурувати з кінострічкою "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили".

... Читати далі »

Переглядів 476 | Коментарів 0 Продовження

Бюджет чергового епізоду "бондіани" перевищує 300 мільйонів доларів

Виробничий бюджет картини "007 Спектр" перевищив 300 мільйонів доларів, і занепокоєне такою обставиною керівництво компаній MGM і Sony Pictures наполягло на скороченні витрат. Про це повідомляється телеканалом CNN, який послався на документи, що опинились в пресі після хакерської атаки на Sony Pictures.

Глава MGM Джонатан Глікман в електронному листі, який датується листопадом цього року, вимагає скоротити бюджет хоча б до 250 мільйонів дол ... Читати далі »

Переглядів 478 | Коментарів 0 Продовження

"Інтерв'ю" не покажуть в азіатських країнах

Комедійну картину компанії Sony Pictures "Інтерв'ю", що розповідає про спробу вбивства лідера КНДР, не показуватимуть в азіатських країнах, включаючи Південну Корею і Японію.

Представники студії відзначають, що рішення жодним чином не має відношення до хакерської атаки, через яку багато внутрішніх документів Sony Pictures виявилися надбанням громадськості. Відзначимо, що в Мережу потрапило не тільки листування керівництва студ ... Читати далі »

Переглядів 553 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |