RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 16 » «007: Спектр» продовжує очолювати бокс-офіс США
21:46
«007: Спектр» продовжує очолювати бокс-офіс США
Як і припускали журналісти, ніхто не зміг перешкодити лідерам минулого тижня продовжити тріумфальний хід по американським кінотеатрам. Минулий вікенд ознаменувався черговою перемогою Джеймса Бонда над конкурентами.

Заради перегляду блокбастера «007: Спектр», 24-го за рахунком фільму з кіносеріі про агента 007, американські глядачі розщедрилися ще на $ 35,4 млн. Зараз у скарбничці картини Сема Мендеса сума в $ 130,7 млн., і за цим показником вона поступається своєму попереднику. Але на світовій арені «Спектр» зумів перевершити результати «Скайфол» - за два прокатні тижні фільм зібрав значні $ 543,8 млн. Завдяки цьому імовірно останній вихід Деніела Крейга в костюмі Бонда вже потрапив в десятку найкасовіших фільмів року.



Другу сходинку фінансового рейтингу продовжує займати анімаційний фільм Стіва Мартіно «Снупі і дрібнота пузата в кіно», що зібрав за вихідні $ 24,2 млн. Виробничий бюджет проекту склав $ 99 млн, і він вже майже відбив його в домашньому прокаті, заробивши після двотижневого перебування в кінотеатрах $ 82,5 млн. Популярні Чарлі Браун і його друг Снупі, створені Чарльзом М. Шульцем, сподобалися і строгим критикам: на їхню думку, режисерові і сценаристам вдалося в призначеній для дітей картині зберегти веселу атмосферу оригінальних коміксів.



На третю позицію в топі-5 бокс-офісу США вдалося забратися новій комедії «Любіть Куперів». Фільм про те, як величезне сімейство збирається на чергове спільне святкування Різдва, витягнув з гаманців американських глядачів $ 8,4 млн. Правда, критики не були так само щедрі, назвавши картину абсолютно передбачуваною, але при цьому зазначили, що робота Джессі Нелсон чарує своєю щирістю . 



Не збирається, схоже, найближчим часом залишати п'ятірку кращих і «Марсіянин» Рідлі Скотта. За свої сьомі за рахунком прокатні вихідні стрічка про виживання на Марсі зібрала $ 6,7 млн. Американці настільки надихнулися історією непохитного Марка Уотні, що дозволили йому заробити $ 207,4. І оскільки глядацька аудиторія фільму скорочується досить повільно, цілком можна очікувати, що « Марсіанин »затримається в топі-5 і на наступному тижні.



Ще один дебютант минулого тижня - драма «33» від Патрісії Рігген - розташувалася на п'ятій сходинці рейтингу з результатом $ 5,8 млн. Глядачам завжди до душі були фільми-катастрофи, і стрічка Рігген, заснована на реальних подіях, не стала винятком. Мексиканський фільммейкер змогла зібрати на знімальному майданчику зоряний акторський склад на чолі з Антоніо Бандерасом, якому належало відтворити на екрані трагедію, що сталася п'ять років тому в Чилі. Тоді 33 шахтарі опинилися під землею на цілих 69 днів, і весь цей час жителі планети із завмиранням серця стежили за розвитком ситуації.

Переглядів: 607 | Додав: Elnino | Теги: Марсіянин, 33, новини, 007: СПЕКТР, касові збори, Любіть Куперів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |