RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 9 » «007: Спектр» очолив американський прокат
16:25
«007: Спектр» очолив американський прокат
Після декількох тижнів, які стали для північноамериканського бокс-офісу провальними, ситуацію зміг врятувати, як і очікувалося, Джеймс Бонд. Чергова порція пригод агента 007 - «007: Спектр» - змусила глядачів США розщедритися на $ 73 млн. Якщо порівнювати з попередньою картиною, «007 Координати« Скайфол »», то 24-й фільм кіносеріі трохи не дотягнув до результату попередника в прем'єрний тиждень і програв йому $ 15,3 млн.

Спочатку багато критиків говорили про те, що «Спектру» складно буде змагатися зі «Скайфолом», який получився практично ідеальним. Так і вийшло - крім відставання за сумою зборів, новий фільм про Бонда поступається попередній частині і за оцінками рецензентів.



На другій сходинці розташувався ще один дебютант минулого тижня - анімаційний проект «Снупі і дрібнота пузата в кіно». Чарлі Браун, песик Снупі і компанія зібрали за минулий вікенд $ 45 млн. Персонажі, створені Чарльзом М. Шульцем в середині минулого століття, вже довгий час є невичерпним джерелом прибутку для ділків медіаіндустрії. Так, з 1950 по 2000 рік виходив щотижневий комікс Peanuts, а з середини 60-х на телебаченні з завидною регулярністю почали з'являтися мультфільми про Чарлі Брауна і його друзів.



Критики відзначили, що стрічка зуміла зберегти традиції франшизи і віддати данину поваги її довгій історії. У підсумку у режисера Стіва Мартіно вийшов чарівний і смішний фільм, призначений переважно для юної аудиторії, але при цьому викликаючий почуття ностальгії у тих, хто знайомий зі спадщиною Шульца.

На третю сходинку опустився «;Марсіянин» Рідлі Скотта, який на своєму шостому прокатному тижні зібрав $ 9,3 млн. У цілому Марк Уотні може похвалитися сумою $ 197,1 млн., і все йде до того, що наступного тижня науково-фантастична драма подолає позначку в $ 200 млн. Уже можна говорити про те, що «Марсіянин» - самий касовий фільм Скотта як на домашній, так і на світовій арені ($ 458,5 млн.). Все склалося для картини вдало - відмінний вибір актора на головну роль, майже ідеальна адаптація дотепного бестселера Енді Вейра і талановита робота режисера та його команди.



За «Марсіянином» в топі-5 північноамериканського бокс-офісу слідує комедія Роба Леттермана «Страшилки». Фільм, заснований на творах Р.Л. Стайна, настільки припав глядачам до душі, що вони поклали в його скарбничку ще $ 7 млн. Зараз картина може похвалитися домашнім результатом в $ 66,4 млн., а критики назвали її веселою, трішки страшною і трохи старомодною. 



І останнє місце в п'ятірці кращих бокс-офісу США займає драма «Шпигунський міст». За минулі вихідні скарбничка фільму Стівена Спілберга поповнилася ще на $ 6,1 млн. Таким чином, загальна домашня каса картини складає на даний момент $ 55 млн. Четверта за рахунком спільна робота режисера і Тома Хенкса сподобалася кіноманам тим, що Спілберг залишається вірний собі. Фільм виглядає дуже реалістично, ніби його дія насправді розгортається за часів Холодної війни. Музичний супровід, декорації - все відповідає тій епосі, а чудова гра Хенкса приковує увагу глядачів до подій на екрані з перших же хвилин.

Переглядів: 741 | Додав: Elnino | Теги: Снупі і дрібнота пузата в кіно, США, бокс офіс, новини, 007: СПЕКТР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |