RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Серіали

Мисливець за розумом (1 сезон)

Постер Скріншот 1 Скріншот 2 Скріншот 3
Переглядів: 3060
Додано: 31.07.2018
Рік виходу: 2017
Оригінальна назва: Mindhunter 
Якість: 1080p
Статус: Знімається
Країна: США
Жанр: Кримінальні, Драма, Трилери
Режисер: Девід Фінчер, Andrew Douglas, Азіф Кападіа
Актори: Джонатан Грофф, Голт МакКеллані, Hannah Gross, Sonny Valicenti, Ганна Торв, Коттер Сміт, Joe Tuttle, Alex Morf, Стейсі Року, Cameron Britton
Озвучення: Український (Не Зупиняй)

В останні роки кіносвіт стрясає хвиля якісних кінострічок детективного формату. Спрямованість явно подобається сучасному глядачеві, так як саме на детективні картини приходить найбільша кількість справжніх цінителів якісного кіно. У фільмі «Мисливець за розумом» простежується чітка приналежність до зазначеного жанру. Фільм створений в форматі багатосерійної кінострічки, так як автори вирішили максимально яскраво, детально і точно відтворити всі події, які взяті з книги Джона Дугласа. Ця людина в звичайному житті був спеціальним агентом, з цієї причини досконально володіє інформацією такого роду.
Ми переносимося в 1979 рік, де і відбуватиметься все, що ми побачимо протягом декількох епізодів. Двоє захисників системи правопорядку, трудящі під прикриттям ФБР, стануть ключовими фігурами сюжету. Агенти демонструють нам свій професіоналізм. Але не тільки ці якості змушують глядачів уважно стежити за персонажами картини. З захопленням і завмиранням сердець ми спостерігаємо за тим, як майстри психології проводять процедури допиту злочинців. У висновку перебуває чимало жорстоких вбивць, маніяків і збоченців. Але всі справи будуть розкриті, якщо за справу в розплутуванні найскладніших психологічних схем беруться справжні гуру психоаналізу. Сам Фрейд, здається, допомагає нашим героям знайти ниточки в розплутуванні найскладніших злочинних схем і діянь.
Багатосерійний проект цікавий тим, що тут показаний нетривіальний підхід до ведення службових розслідувань. Спеціальний агент, за твором якого і зроблено це кіно, детально розкриває всі нюанси заходів по допиту злісних злочинців. Вже на підготовчому етапі до виходу першої частини серіалу автори задумалися над випуском продовження, так як усвідомили прийдешню долю цієї картини. І в своїх очікуваннях творці не помилилися. Глядачам дійсно принесе задоволення процедура знайомства з тонкощами роботи спеціальних агентів.
Варто сказати, що аналогів даного проекту поки в кінофонді не існує. Всі представлені схеми розслідування, допиту і контакту з жорстокими порушниками порядку в суспільстві виконані із застосуванням спеціальних ефектів, додавання ступеня впливу на психіку. Гострі емоції, сильні відчуття і неймовірний магнетизм - це реальні багатства зазначеного багатосерійного проекту, якими автори поспішають поділитися з публікою.

Дивитися серіал Мисливець за розумом (1 сезон) (2017) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Теги:
Переглядів: 3060 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.5/4

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |