RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Серіали

Кохання Мер'єм (1 сезон - всі серії)

Постер
Переглядів: 66607
Додано: 15.07.2018
Рік виходу: 2017
Оригінальна назва: Meryem
Якість: HD 720p
Статус: Знімається
Країна: Туреччина
Жанр: Серіали, Драма
Режисер: Mustafa Sevki Dogan
Актори: Furkan Andic, Ayça Aysin Turan, Cemal Toktas, Açelya Topaloglu, Bestemsu Özdemir, Ugur Çavusoglu, Serenay Aktas, Kenan Acar
Озвучення: Український (1+1)

Події турецького серіалу "Кохання Мер'єм" розгортаються в невеликому поселенні, де живе чарівна дівчина. Звуть її Мер'єм, і немає в окрузі людини, яка не милувався б її небесною красою. Крім прекрасної зовнішності, якою нагородила її природа, дівчина володіє відмінним розумом і чудовим характером. Дівка на виданні, мрія всіх чоловіків - інакше про неї і не скажеш. Але ось біда: в маленьких селах Туреччини ще свіжі старовинні звичаї видавати юних красунь заміж не з їхньої волі, а через суворий звичай. Не оминула ця доля стороною і нашу Мер'єм. Її засватали за хлопця на ім'я Мустафа - нехай симпатичного, але все ж нелюбимого ... Був він родом з того ж села, але в даний час працював в Стамбулі - галасливої ​​столиці, куди, знову ж за звичаєм, Мер'єм відпустити не могли. Так і залишилася бідолаха в своєму селі - наглядати за господарством і вести домашні справи, причому переселилася в будинок до свекра і свекрухи.

Одного разу в рідні краї приїхав інший юнак - Мурат. Він відслужив в армії і ось тепер повернувся назад. Ще до від'їзду Мурат встиг закохатися в героїню серіалу «Кохання Мер'єм» і марив тим, що вони будуть разом. Приїхав він з найсміливішими мріями. Мурат був з числа тих, хто йде до кінця і діє за велінням серця, незважаючи на думки оточуючих. Йому не було діла до того, що та, яка зачарувала його серце, вже заміжня. Однак свекор дівчини негайно помітив, що діється недобре, і поспішив попередити біду. Чоловік розумів, що слабенька дівчинка, яка, до того ж, стала дружиною нелюба насильно, може не встояти перед чарами красивого солдата і переметнутися до нього. Тоді ганьба сім'ї свекром забезпечений, чого батько Мустафи допустити ніяк не міг. Розлучення молодих - це ж просто чорна пляма, друк на весь його турецький рід! Недовго думаючи, він поговорив з невісткою і відіслав її до столиці - до законного чоловіка. Там вона буде в безпеці, так вважав ініціативний тато. Нехай в мегаполісі, зате під боком чоловіка, а той, якщо знадобиться, по-своєму поговорить з прилипливим Муратом. Але все-таки те, чого боявся свекор, стало втілюватися в життя. Мурат виявився не таким вже згодним, він став боротися за свою любов і поїхав в місто. У Стамбулі їх долі перетнуться, але в підсумку кожен все одно піде своєю дорогою. Як же стануть діяти герої серіалу, коли зустрінуться один з одним і зрозуміють, що шляху назад немає? Дізнаєтеся, подивившись серіал до кінця.

Головна героїня серіалу Мер'єм - добра, наївна дівчина. Мер'єм живе в невеликому селищі з батьком і підробляє на придорожній станції, приймаючи оплату за проїзд по платній автотрасі. Іноді вона допомагає батькові в його пекарні пекти хліб. У неї є звужений, якого звуть Октай Савджі. Вони мріють одружитися, як тільки він стане прокурором. Але один нещасний випадок міняє все їхнє життя. В той день коли Октая призначають прокурором, вони з Мер'єм відзначають цю подію. Підпилий наречений сідає за кермо і збиває молоду дівчину. Замість того, щоб допомогти жертві, майбутній прокурор їде з місця наїзду і вагітна дівчина вмирає. Октай не хоче розрушать свою кар'єру і просить Мер'єм взяти провину на себе. Він як прокурор обіцяє їй, що захистить її. Мила і добра Мер'єм приймає всю провину на себе і на суді зізнається, що це вона, в ту ніч була за кермом.

Октай Савджі будує успішну кар'єру прокурора. Головна героїня серіалу Мер'єм відбуває 7 років терміну ув'язнення замість коханого. Вийшовши на свободу, навколишні дивляться на неї як на "вбивцю". Саваж - хлопець померлої дівчини обіцяє помститися за смерть своєї дружини і ненародженої дитини. Він переслідує і тероризує Мер'єм. Незабаром Саваж зауважує, що така скромна, чуйна і добра дівчина як Мер'єм, не може збити людину і не надати допомогу. Йому потрібна правда і він її досягне. Мер'єм і Саваж пройдуть багато випробувань, перш ніж зрозуміють що створені одне для одного.

Дивитися серіал Кохання Мер'єм (1 сезон - всі серії) (2018) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали

Теги:
Переглядів: 66607 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 3.9/315

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 1


Комментарий № 1 | Дата: 16.08.2019 в 00:28Спам

    очаровательная главная героиня, конечно, бесило то, что она так верила Октая, но без этого сериальчика то не было и не вышло бы настолько интересно и захватывающе, особенно класно получилась самая последняя серия.


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |