RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультсеріали

Фіксікі / Фиксики (Всі серії поспіль)

Постер
Переглядів: 1198
Додано: 18.06.2018
Пізнавальний мультсеріал від студії «Аеродром» про крихітних істот, що живуть в самих різних побутових приладах. Вони пильно стежать за справністю техніки і при необхідності усувають її поломки. Хочете побачити, як вони це роблять?
Дія мультфільму розгортається в самій звичайній міській квартирі. Хлопчик на ім'я ДімДімич має унікальну можливість спілкуватися і дружити з таємничою сім'єю Фіксікі. Вони кожен день зустрічають його зі школи, вчать правильно поводитися з технікою і розповідають про те, що відбувається в загадковому світі електроприладів.

У цих маленьких створінь є своя історія, в якій мовиться, що вони з'явилися в старі добрі часи, коли всі речі виготовлялися майстрами вручну. У кожному витворі майстер залишав частинку своєї душі, яка і перетворювалася в Фіксікі - турботливого майстра, що оберігає виріб від поломок. Але в нинішній час, коли всі предмети виготовляються роботами і автоматами, на людські душі надії вже не залишилося. Тому крихітним істотам доводиться створювати сім'ї, народжувати дітей і вчити їх уму розуму, щоб ті могли продовжувати традиції старших поколінь і допомагати машин і приладів.

Одна з таких сімей і живе в будинку ДімДімича. Його найближчі друзі - підростаюче покоління Фіксікі, непосидючі Нулик і Сімка. Вони дбайливо оберігають кожну дрібничку або прилад від пошкоджень, а іноді потрапляють в досить небезпечні ситуації. Маленьким майстрам доводиться бути дуже обережними і уважними, щоб під час ремонту холодильника не заблукати в морозильній камері і не замерзнути або під час електричного замикання не одержати удар струмом.

Кожен день вони самовіддано ризикують життям і забезпечують роботу будильників, дистанційних пультів управління, комп'ютерів і телевізорів.
У легкій ігровій формі маленькі глядачі знайомляться з таємничим світом мікросхем і всіляких механізмів, без яких складно уявити життя сучасної людини.

Дивитися Фіксікі / Фиксики (Всі серії поспіль) (2015) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 1198 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/1

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |