RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультики українською

Смішарики: Пін-код (1, 2 сезон - всі серії)

Постер
Переглядів: 13683
Додано: Сьогодні
Рік: 2012
Оригінальна назва: Смешарики: Пин-код
Категорія: Серіал
К-ть серій: 52
Тривалість: ~ 7-13 хв.
Переклад: Український

Нові серії Пін Код - це продовження спін-офф, створеного для розвитку інтересу малюків до винахідництва і творчості. Мультик розробили для діток віком 4-14 років. Включає повчальні наукові мотиви. Знайомить з азами математики, програмування. Смішарики представляють сучасні девайси, програми, ігри. Пілотну серію мультсеріалу під назвою «Порятунок відлітаючих» зняли у форматі флеш-анімації. Усвідомивши успіх мультиплікації постановники вирішили випускати наступні випуски в 3D. Сьогодні мультик транслюють по Першому телеканалу в HD форматі. Над спонсорством також працює «Карусель».

У чому особливості спін-офф «Пін Код»?
Розглядаючи відмінності оригінального варіанту, відзначимо наявність повчальних оповідань розумного Лосяша і любителя науки Піна. У нових серіях мультфільму Смішарики: Пін Код 2018 року сюжет переважно побудований на базі спостережень і експериментів. З першого сезону (Нобелівський сезон) персонажі знайомляться з навколишнім світом на кораблі. Переміщаючись по повітрю демонструють пейзажі. Далі, Смішарики відправляються під воду. Пізніше вивчають космос. Паралельно дітки отримують висновку, отримують корисну інформацію, розвивають здібності. Кожен випуск завершують цікавими відомостями про життя персонажів. Ідея полягає в освоєнні навколишнього світу за допомогою «Шароскопа-3000». Прилад передбачає подорожі в часі.

Смішарики в 2018 році готові до нових подорожей!
Дивитися нові серії Пін Код 2018 року онлайн діткам подобається більше, бо розробники мультика приділили увагу іншим образам людиноподібних героїв. У нинішніх циклах Лосящ захопився ідеями пізнати планету. Пін пояснює, що мрія нездійсненна. До проблем героїв приєднуються інші Смішарики. Кожен отримує доступ до «Шароскопу». Третій сезон отримав найменування «Гуманітарні технології». Епізоди засновані на висновках і наукових відомостей «Нобелевсого сезону». Відповідно, цикли серій в спін-офф взаємопов'язані. Суть обумовлена ​​складним сюжетом і наявністю змістовних, наукових знань. Зверніть увагу що всі серії смішариків: Пін Код ви знайдете на нашому сайті!

Мультфільм Смішарики: Пін-код (1, 2 сезон - всі серії) дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 13683 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.4/16

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |