RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультики українською

Пірати! Банда невдах

Постер Скріншот 1 Скріншот 2 Скріншот 3
Переглядів: 3347
Додано: 10.08.2018 Трейлер укр. мова

Ця картина є екранізацією книги письменника Гедеона Дефо з серії про неймовірні і захоплюючі пригоди піратського судна і його команди. Дії картини відбуваються в першій половині 19 століття, коли піратство і морські грабежі досягли небувалого розмаху.
Головною дійовою особою є відважний ексцентричний і декілька дурнуватий капітан піратського судна який потрапляє постійно в різні комічні ситуації. Команда його корабля складається з таких же як і він піратів любителів, які досить неорганізовані постійно сваряться і пиячать і ще не беручи участь в цьому грабіжницькому поході. Але одного разу все змінюється одіозний капітан вселяє команді що їм потрібно зібратися і по-справжньому почати злодействовать і грабувати кораблі. Вся справа в тому що капітан хоче здобути славу справжньої грози всіх морів, стати доблесним і відважним загарбником. Він переконує команду вийти у відкрите море і почати нападати на Британські торгові кораблі, незважаючи на те що королева видала указ вішати всіх піратів на місці. Капітан вирішується на таку зухвалість в надії отримати нагороду "пірат року" яку вручають самому відважному пірату.

У першому ж рейді горе пірати з горем навпіл захоплюють корабель на якому повертався додому з далекої заморського подорожі, великий біолог, вчений і натураліст Чарльз Дарвін. Вчений пропонує капітану інший шлях розбагатіти без грабежів підпалів, захоплень кораблів і злодійств. Справа в тому що у капітана є ручний птах Додо, який вважається вимерлим вже багато років. Якщо він її представить в Лондоні науковому і географічному товариству, то з легкістю переможе в номінації "вчений року". А володаря цього титулу чекає солідний грошовий приз, визнання суспільством і велика шана. Однак для капітана реалізувати цю затію досить не просто. Адже в Англії на дух не перетравлюють піратів, і йому може загрожувати шибениця якщо він з'явиться на своєму кораблі в порту міста. Але з цього моменту він і його команда потрапляє в ціле море комічних, а часом дуже небезпечних ситуацій. Через те що його помилувала королева його можуть позбавити звання пірата і відібрати корабель, та й сама королева виявилася дуже хитрою обманщицею вона забрала птицю не заради наукової користі, а що б поласувати екзотичним м'ясом. І тепер капітану і його відважною команді потрібно врятувати птаха, і повернути повагу гільдії піратів.

Рік: 2012
Оригінальна назва: The Pirates! In an Adventure with Scientists!
Жанр: мультфільм, комедія, пригоди, сімейний
Країна: Великобританія, США
Тривалість: 88 хв. / 1:28
Режисер: Пітер Лорд, Джефф Ньюітт
Актори: Х'ю Грант, Мартін Фріман, Імелда Стонтон, Девід Теннант, Джеремі Півен, Сальма Хайек, Ленні Генрі, Брайан Блессід, Рассел Тові, Антон Єльчин


Мультфільм Пірати! Банда невдах дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Переглядів: 3347 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/2

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |