RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультики українською

Панда Кунг-Фу: Легенди крутості (Всі сезони - всі серії)

Постер
Переглядів: 18929
Додано: 12.07.2018
Серія: Панда Кунг-Фу
Мультсеріал: Панда Кунг-Фу: Легенди крутості / Kung-Fu Panda: Legends of Awesomeness
Категорія: Серіал
Сезон: 1 | 2 | 3
Тривалість: ~ 20 хв.
Рік: 2011-2014
Мова: Українська
 
Вельми цікаве продовження всім відомого мультфільму про панду По, який чудесним чином став захисником долини. «Кунг-фу Панда: Легенди крутості» оповідає про життя любителя пельмешек після його обрання воїном Дракона. Мультик покаже всіх знайомих персонажів: несамовитої п'ятірки, майстра Шіфу і батька По, а також багатьох нових героїв, які будуть з'являтися із серії в серію. Але в центрі уваги, природно, завжди буде залишатися сам По, з його добродушністю і умінням потрапляти в неприємності.
Після обрання, у панди з'явилося багато нових обов'язків. Тепер він повинен охороняти жителів долини від різних лиходіїв і загарбників, які будуть на неї нападати. А для цього По повинен вчитися і вдосконалюватися. Але це не так просто. Тому що всі настанови майстра Шифу панда пропускає повз вуха і розуміє їх значення тільки, коли все відчує на своїй шкурі. Крім Майстра навчанням панди займається і Шалена П'ятірка, яка знає обов'язки Воїна Дракона набагато краще По. І, незважаючи на те, що вони все постійно бурчать на панду, в разі небезпеки завжди збираються всі разом і допомагають герою в його битві. А потім знову починають його мучити.

Альтернативна рецензія.
Незграбний, але добрий і веселий панда По настільки полюбився глядачеві, який захотів побачити більше пригод героя, тому був створений мультсеріал «Кунг-фу Панда: Легенди крутості», що продовжує розповідати про захоплюючі пригоди панди По і його вірних друзів. Шалена П'ятірка - Тигриця, Журавель, Мавпа, Богомол, Гадюка і По постійно тренуються і вдосконалюють свої здібності і силу духу, щоб захищати Долину Миру.

Правда жоден день для панди По не проходить без курйозних ситуацій, в які він раз у раз потрапляє. Незважаючи на всі труднощі та перешкоди, а також забавні пригоди, По продовжує вчитися, боротися з самим собою, а також пізнавати істину, яка допоможе йому стати новим героєм Долини Миру.


Мультфільм Панда Кунг-Фу: Легенди крутості (Всі сезони - всі серії) дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 18929 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.2/36

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |