RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Мультики українською

Геркулес

Постер Скріншот 1 Скріншот 2 Скріншот 3
Переглядів: 8178
Додано: 11.08.2018

У бога громовержця Зевса народжується син Геркулес. Все населення Олімпу радісно сприймають народження малюка, крім бога царства мертвих Аїда. Справа в тому, що одного разу богині долі Мойри зробили пророцтво про владу на Олімпі через 18 років, перешкодити чому може лише змужнілий Геркулес. Розлючений бог придумує підступний план вбивства божественного немовляти. Згідно з цим планом, поплічники Аїда Біль і Паник повинні викрасти Геркулеса, спочатку позбавити його надлюдських здібностей, а потім і життя.

Однак план жорстокого Аїда реалізується тільки наполовину - малюк не допиває зілля і велика частина сили залишається при ньому. Прийомними батьками Геркулеса стають Амфітріон і Алкмена. Демони продовжують полювання на хлопчика і, прийнявши зміїний вигляд, атакують його, але здоровань з легкістю скручує і відкидає їх в кущі. Слуги Аїда приховують від господаря свою поразку.

Геркулес підростає, але оточуючі лякаються і цураються його нелюдської сили. За неакуратності він приносить шкоду місцевим жителям і випадково розвалює ринок. Бачачи внутрішні терзання сина, батьки розкривають йому таємницю його народження і віддають медальйон, який був при ньому, коли вони підібрали його. Юнак вирушає в храм бога Зевса, щоб з'ясувати своє походження. Зевс, в образі ожилої статуї, підтверджує розповідь прийомних батьків Геркулеса. Єдиний шлях повернення на Олімп - здійснити подвиг.

Батько дарує синові чарівного коня з крилами - Пегаса і направляє до Філактету - сатиру, відповідального за виховання героїв. Насправді після прибуття Геркулес дізнається, що Філактет, відомий вже як Філ, давно розчарувався в своїх учнях і більше не тренує і не виховує героїв, адже всі вони гинуть в юному віці. Філ живе в очікуванні такого вихованця, чиї діяння увічнили б його на зіркових небесах.

Дата виходу: 13 июня 1997 року
Країна: США
Режисер: Рон Клементс, Джон Маскер
Жанр: Зарубіжні, Повнометражні
Якість: 720p
Вік: 6 можна дивитися всією сім'єю, діти можуть задавати питання і відволікати
Тривалість: 1:33
У ролях актори: Тейт Донован, Джошуа Кітон, Роджер Барт, Денні ДеВіто, Джеймс Вудс, Сьюзен Іган, Боб Голдтуейт, Метт Фрюер, Ріп Торн, Саманта Еггар і інші


Мультфільм Геркулес дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 8178 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.8/16

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |