RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Фільми онлайн HD якості


Додано фільмів: 14642



Месники: Вистояти разом
Переглядів: 89
06.04.2024

Людина-мураха очолює «Месників» — підрозділ наймогутніших супергероїв планети, до якого входять Багряна відьма, Оса, Тигра, Чудо-людина та інші. Андроїд Віжен, створений безжальним Альтроном, стає першим серйозним противником команди «Месників», і зрештою Чудо-людина отримує поранення в цьому протистоянні. У міру того як супергерої продовжують боротися з всемогутніми лиходіями, на допомогу «Месникам» приходять Неймор, Залізна людина та Капітан Америка...

Назва (оригінал): Avengers: United They Stand

Рік: 1999



Леонардо: Місія Мона Ліза
Переглядів: 75
06.04.2024

До того як він представив світові свій знаменитий витвір, Леонардо був простим хлопчиком. Він захоплювався винаходами різних механізмів, які випробовував разом зі своїм другом. Але зустріч із прекрасною дівчиною назавжди змінила його життя. Головний герой вирушає в небезпечну пригоду на пошуки скарбів, але в дорозі на нього чекатиме маса небезпек. Пірати хочуть перешкодити Лео дістатись скарбу, але за допомогою свого винахідницького розуму та вірних друзів, хлопець має намір впоратися з будь-якими перешкодами.

Назва (оригінал): Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa

Рік:&nbs...



Той, хто біжить по лезу. Сльози під дощем
Переглядів: 93
06.04.2024

Після руйнівної глобальної пандемії молода жінка на ім'я Ана намагається самотужки вижити у світі, охопленому хворобами та беззаконням. Зустрівши групу тих, хто вижив, Ана приєднується до них у небезпечній подорожі в пошуках безпечного притулку. Дорогою вони стикаються з небезпечними бандами і мусять орієнтуватися в суспільстві, яке перевернулося догори дриґом. У міру того, як зростає напруга і розкриваються таємниці, Ана відкриває для себе справжнє значення сім'ї і сили, щоб продовжувати боротися, навіть коли здається, що вся надія втрачена.

Назва (оригінал): Tears in the Rain



Ніч у Роксбері
Переглядів: 182
06.04.2024

Двоє братів Даг та Стів, життя яких одна велика тусівка, з усієї сили намагаються потрапити всередину найпрестижнішого нічного клубу закритого типу «Роксбері». І хоча у нічному закладі суворий фейсконтроль і невблаганні охоронці, брати наполегливі у прагненні увійти всередину, адже їх найзаповітніша мрія - провести ніч у «Роксбері» ...

Назва (оригінал): A Night at the Roxbury

Рік: 1998

Жанр: Комедії



Спартак
Переглядів: 188
06.04.2024

Екранізація однойменного роману Говарда Фаста. Спартак був рабом з самого народження. Будучи вправним і сильним хлопцем, він проходить навчання в школі гладіаторів, яка належить Лентулу Батіату. У цій школі молодих рабів готують для поєдинків, щоб розважити римську знать. Але Спартак абсолютно не схожий на інших гладіаторів, він мріє про свободу і хоче самостійно визначати своє життя. Нездоланне прагнення волі спонукає Спартака підняти легендарне повстання рабів, що стало важливою віхою світової історії ...

Назва (оригінал): Spartacus

Рік: 1960<...



Вторгнення викрадачів тіл
Переглядів: 79
06.04.2024

Сан-Франциско, 1970-ті роки. Після сильної зливи по всьому місту розпускаються загадкові квіти. Біолог Елізабет Дрісколл приносить одну з них додому. Невдовзі вона бачить, що її приятель Джеффрі дивно поводиться. Елізабет звертаєтьсяза порадою до свого друга Метью Беннелла й дізнається, що вона не єдина зіткнулася з такою проблемою. Схоже, багато хто в місті здійснює невластиві для себе вчинки ...

Назва (оригінал): Invasion of the Body Snatchers

Рік: 1978



Бетмен: Напад на Аркхем
Переглядів: 75
06.04.2024

Аманда Волер, грізний лідер підпільної урядової організації, опиняється у скрутному становищі, коли Енігма, сумнозвісний хакер, зламує її базу даних. Маючи у своєму розпорядженні викрадені файли з даними елітного підрозділу "Х" - команди загартованих злочинців, зібраних для виконання нездійсненних місій, - Енігма погрожує викрити їх перед усім світом.

Відчайдушно намагаючись зберегти таємниці своєї організації, Волер розробляє ризикований план. Флешка з викривальними даними лежить у лікарні Аркхема, що ретельно охороняється, де наразі переховується "Енігма". Щоб повернути її, Волер доручає членам Загону самогубців зрадницьку місію: проникнути в Аркхем, повернути флешку та усунути всі перешкоди, що стоять на їхньому шляху.



Бетмен: повернення Темного Лицаря. Частина 2
Переглядів: 84
06.04.2024

Фільм продовжує історію старшого Брюса Вейна, який виходить на пенсію, щоб знову боротися зі злочинністю як Бетмен. У цій другій частині Бетмен стикається з деякими зі своїх найвідоміших ворогів, включаючи Джокера і Супермена, який працює на уряд. Фільм також досліджує стосунки Бетмена з його протеже Робіном і представляє нову жінку Робіна на ім'я Керрі Келлі.

Назва (оригінал): Batman: The Dark Knight Returns, Part 2

Рік: 2013

Жанр: мультф...



Бетмен: повернення Темного Лицаря. Частина 1
Переглядів: 83
06.04.2024

Фантастичний мультфільм про легендарного захисника Готем-сіті, який після довгих років стояння на варті і боротьби зі злочинністю заради спокійного життя населення міста, йде на спокій. Готем більше не потребує Темного лицаря, тож Брюс Вейн спостерігає, як злочинність розповсюджується і тероризує мирних жителів. Але коли він більше не може терпіти цього хаосу повертається як Бетмен, щоб боротися зі злом і захищати мешканців свого міста. Він уже не молодий, не такий спритний і фізично сильний, але Темний лицар все ще є легендою, здатною наводити жах на своїх супротивників, а жителям Готема подарувати надію на спокійне життя.

Назва (оригінал): Batman: The Dark Knight Returns, Part ...



Шоупоказ DC - Жінка-кішка
Переглядів: 72
06.04.2024

У фільмі "Шоупоказ DC - Жінка-кішка" Селіна Кайл, вона ж Жінка-кішка, виявляється втягнутою в небезпечне пограбування, організоване таємничою фігурою, відомою лише як "Чорновий монтаж". Коли вона намагається повернути вкрадений рідкісний діамант "Око Буту", минуле Жінки-кішки наздоганяє її, змушуючи протистояти своїм внутрішнім демонам. Разом зі своїм напарником Диким Котом, відставним боксером-важкоатлетом, який став власником спортзалу, Жінка-кішка мусить орієнтуватися в підступному підземному світі злочинних синдикатів Ґотема.

Назва (оригінал): DC Showcase: Catwoman


Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |