RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Комедії

Весільний погром

Постер
Переглядів: 4607
Додано: 01.04.2018 Трейлер укр. мова
Жанр: Комедія.
Оригінальна назва: Mike and Dave Need Wedding Dates.
Країна: США.
Режисер: Джейк Зіманський.
У ролях: Анна Кендрік, Зак Ефрон, Обрі Плаза, Адам Дівайн, Стівен Рут, Стефані Фересі, Венді Вільямс, Стефані Бірд, Мері Холленд, Сем Річардсон ...

Короткий опис:
Брати Стренгл - відчайдушні хлопці, які щороку зривають святкування сім'ї, влаштовуючи справжній хаос. Самі герої комедійної кінострічки «Весільний погром» абсолютно цього не усвідомлюють, але їх родичі вельми стурбовані цим фактом. І якщо раніше витівкам братів не надавали особливого значення, то зараз все інакше. Рідна сестра Майка і Дейва готується вийти заміж, тому батьки просять хлопців цього разу поводитися пристойно. Більш того, вони впевнені, що якщо сини прийдуть в компанії подруг, то все пройде спокійно. Тепер у хлопців єдине завдання - знайти пристойних дівчат, щоб культурно провести торжество в їхньому товаристві. Заради цієї мети вони відправляються на телебачення, де привселюдно заявляють, що шукають собі супутниць. У цей момент біля телевізора знаходяться Еліс і Тетяна - дві молоді відірви, які вирішують відгукнутися на прохання братів, але заради своєї мети - безкоштовно поїхати на Гаваї. На своє нещастя, Майк і Дейв зачаровані новими знайомими, навіть не підозрюючи, що це справжні дияволки в спідницях, здатні на ще більш божевільні витівки, ніж самі брати. Одне стає зрозуміло - весілля точно не буде тихим і спокійним, як цього хочуть родичі і сама наречена. Фільм Весільний погром дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.
Категорії: Комедії

Дивитися Весільний погром (2016) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 4607 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 4.8/6

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 1

Elnino

Комментарий № 1 | Дата: 16.08.2016 в 23:52

    Якщо любите фільми та комедії з «дорослим» і часом «туалетним» гумором (а фільм в категорії 18+ все ж), якщо просто хочете не заморочуючись тупо від душі пореготати - вам сюди. Фільм почне за упокій, а закінчить за вельми бадьоре здоров'я. Сам здивований, але оцінку Весільному погрому ставлю позитивну. Ну і плюс дівчата насолодяться актором Заком Ефроном, тут все зрозуміло, але і чоловіча частина аудиторії зовсім не залишиться ні з чим, все врятує Анна Кендрік! До перегляду рекомендується, тільки без дітей і без очікування високої моральності! Тупо посміятись.
    7/10


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |