RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

У всі тяжкі (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Постер
Переглядів: 38733
Додано: 01.01.2018
Трейлер рос. мова
Випущено: США / 2008-2013
Оригінальна назва: Breaking Bad
Жанр: трилер, драма, кримінал
Режисер: Мішель Макларен, Адам Бернштейн, Вінс Гілліган
В ролях: Брайан Кренстон, Анна Ганн, Аарон Пол, Дін Норріс, Бетсі Брандт, ЕрДжей Мітт, Боб Оденкірк, Джанкарло Еспозіто, Джонатан Бенкс, Стівен Майкл Квезада

Культова кримінальна драма від Вінса Гіллігана (X-Files), що розповідає про простого вчителя хімії, який вирішив кардинально змінити долю і зайнятися наркоторгівлею. Один з найбільш рейтингових проектів американського телебачення останніх років.
Життя скромного шкільного викладача Уолтера Уайта (Брайан Кренстон), що живе в невеликому американському містечку - це суцільна боротьба. На свою крихітну зарплату йому доводиться утримувати вагітну дружину і сина, який страждає на церебральний параліч. Уолтер підробляє на мийці, щоб хоч якось зводити кінці з кінцями. Страшний діагноз лікарів все змінює, Уайт дізнається, що хворий на рак, прогнози невтішні - йому залишається жити не більш двох років. Спочатку ця новина ламає Уолтера, але взяв себе в руки, він твердо вирішує забезпечити безбідне існування для своєї сім'ї.
Уайт сповнений рішучості і знаходить спосіб заробити потай від сім'ї і близьких - торгівля наркотиками, на цю думку його наштовхнула поїздка в рейд разом з УБН, в якому служить агентом його шурин Хенк Шрейдер. Будучи геніальним хіміком, Уолтер спільно з молодим напарником Джессі Пінкманом (Аарон Пол) варить метамфетамін, сховавши лабораторію в пустелі. Але одна справа зварити наркотик, далі його потрібно продати. Так Уолтер і Пінкман втягуються в небезпечний світ великих грошей і криміналу.
Серіал «У всі тяжкі» в перекладі на українську мову - це динамічна, потужна кримінальна драма, що піднімає серйозні питання: взаємовідношення в сім'ї, межі справедливості, наркоманія, боротьба з важкими захворюваннями. Творці подарували глядачам приголомшливу драму з ретельно промальованими акторами і унікальним сюжетом, повним несподіваних поворотів. Breaking Bad - це історія про те, як простий законослухняний інтелігент перетворюється в запеклого злочинця, який зумів за допомогою інтелекту вибудувати велику мережу з торгівлі наркотиками. Глядач спостерігає за перевтіленням Уолтера Уайта, якому доводиться обплутувати себе павутиною брехні, але намагаючись залишитися незмінним доброю людиною.
«У всі тяжкі» в озвучці LostFilm отримав кілька престижних нагород і самі захоплені відгуки критиків. Ентоні Хопкінс подивився серіал від першої до останньої серії і був вражений сюжетом і грою Кренстона (Уолтер Уайт), написавши останньому лист, в якому зізнався, що ніколи не бачив нічого подібного і вважає його акторську роботу найкращою. Подивіться і ви цю культову кримінальну драму, яка точно не залишить вас байдужими.

Дивитися У всі тяжкі (1, 2, 3, 4, 5 сезон) (2013) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 38733 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 3.5/47

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 1


Комментарий № 1 | Дата: 15.12.2022 в 11:07Спам

    Це чудовий серіал, рекомендую усім!


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3594
Міні чат
200
Copyright © 2015 |