RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті

Постер
Переглядів: 6210
Додано: 15.05.2018 Трейлер укр. мова
Трейлер рос. мова
Рік: 2018
Оригінальна назва: Maze Runner: The Death Cure
Режисер: Вес Болл
В ролях: Ділан О’Брайєн, Томас Броді Сенгстер, Роза Салазар, Кая Скоделаріо, Лі Гі-хон, Волтон Гоггінс, Кетрін МакНамара, Ейден Ґіллен, Наталі Еммануель, Патриція Кларксон
Кінокомпанія: 20th Century Fox, Temple Hill Entertainment
Жанр: Бойовик, Фантастика, Трилер
Країна: США
Тривалість: 02:23:52
MPAA: PG-13 Звук: Postmodern | Дубляж

«Той, що біжить в лабіринті 3: Ліки від смерті» доступний на нашому сайті для безкоштовного перегляду онлайн в HD 720 і HD 1080. Томас - молодий чоловік, який потрапив у жахливу історію разом зі своїми новоявленими товаришами. Колись давно вони прокинулися в лабіринті. Гра поглинула сміливців і вихід з неї повинен був бути нагородою. Коли ж обраним на чолі з ним вдалося пройти всі випробування, з'ясувалося, що це не кінець. Там на свободу, куди так рвалися всі герої, не так безхмарно і світло, як їм хотілося вірити. Моторошні картинки стали початком нового життя. Виявилося, що наставник не брехав. Світ змінився і людей мучать спалахи агресії. Це побічний ефект від захворювання вірусом. Хто стоїть за поширенням цієї зарази, головному герою і його найкращому другові належить дізнатися. Поки хлопці у важкому фізичному стані і темному невіданні просуваються по пустелі, ті хто керують процесом, знову роблять ставки. Невже це чергова гра? Що чекає героїв попереду, залишається лише гадати.
Незважаючи на всі темні плями в минулому хлопців, їм неважко здогадатися, що нікому крім себе вірити в цьому новому випробуванні не можна. Щоб вижити, потрібно знайти вакцину від вірусу. Антидот, здатний знищити хворобу і повернути до життя всіх тих, що заразилися. Це буде зробити вкрай складно, враховуючи, як високі ставки. А хто сказав, що ліки взагалі існують? Проробивши багато миль, хлопці зустріли абсолютно різних людей. Кожен з них був свого роду ключем до розгадки. Чому цей вірус став паразитувати на всій людський расі? Хто зацікавлений в тому, щоб люди були приречені? Так вони небезпечні в стані зараження? Перешкоди будуть тільки загартовувати, а труднощі робити сильніше, але як і завжди не всякий дійде до фіналу. Переможе лише сильний духом і тілом. 

Дивитися Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 6210 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.0/13

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |