RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

МІСІЯ НЕМОЖЛИВА: ФОЛАУТ

Постер Скріншот 1 Скріншот 2 Скріншот 3
Переглядів: 6415
Додано: 17.09.2018 Трейлер укр. мова

Пропалений розвідник, везунчик і просто дивовижний трюкач Хант два роки тому знешкодив призвідника безладів і організатора терористичних акцій. Глава Синдикату був спійманий і переданий в руки правоохоронних органів. Якийсь час зберігалося затишшя, інші агенти безуспішно розшукували подільників арештованого злочинця, але поплічники Соломона вдало ховалися. Щоб продовжити справу Лейма і прийти до кінцевої мети, вони вирішили об'єднатися і відродити угруповання. Відтепер вони називаються апостолами, представляють нову загрозу і планують масштабні акти. Наскільки змогли з'ясувати федеральні агенти, їх рішучість підірвати три ядерні бомби не змінять навіть важкодоступність і висока вартість плутонію. Якщо не поквапитися, катастрофа накриє планету. І, звичайно, колишній лідер нинішніх апостолів не збирався давати наводку копам - тортури і допит не увінчалися дачею корисних доказів.

Однак герой фільму «МІСІЯ НЕМОЖЛИВА: ФОЛАУТ» не такий простий. Він все-таки знаходить потрібні відомості, збирає свою команду професіоналів і відправляється на місце нелегальної угоди. Правда, втрутитися в торговельну операцію кмітливому сміливцю-капітану не вдалося - покупці зникли з місця і прихопили з собою цінний рідкісний матеріал. За помилку начальство, незважаючи на минулі заслуги Ітана, не побажало миритися з поразкою свого вірного пса. Щоб не допустити нових помилок, які будуть коштувати тисячі життів, шеф на вимогу вищого керівництва приставив до чоловіка досвідченого співробітника ЦРУ Августа. Міцний холоднокровний фахівець - це явно не найкращий напарник для свавільного Ітана. Але обом доведеться змиритися з необхідністю співпрацювати. До того ж Соломон втік, а значить список з завданнями поповнився новими побічними місіями ... Чи впораються партнери із запобіганням наступаючого кривавого апокаліпсису?

Рік: 2018
Оригінальна назва: Mission: Impossible - Fallout 
Режисер: Крістофер МакКуоррі
В ролях: Том Круз, Ребекка Фергюсон, Ванесса Кірбі, Генрі Кавілл, Мішель Монахен, Саймон Пегг, Анджела Бассетт, Алек Болдуін, Вес Бентлі, Вінг Реймс
Кінокомпанія: Bad Robot, Paramount Pictures, Skydance Productions, TC Productions
Жанр: Бойовик, Пригоди, Трилер
Країна: США
Тривалість: 02:27:15
MPAA: PG-13
Звук: LeDoyen | Дубляж | Line In


Дивитися МІСІЯ НЕМОЖЛИВА: ФОЛАУТ (2018) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 6415 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 3.8/16

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |