RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Матриця 2: Перезавантаження

Постер
Переглядів: 11157
Додано: 02.10.2017
Трейлер рос. мова
Рік виходу: 2003
Тривалість: 2:18:15
Переклад: Професійний (повне дублювання)
Країна: США, Австралія
Жанр: Бойовики / Фантастика
Режисер: Енді Вачовскі, Лана Вачовскі У ролях: Кіану Рівз, Х'юго Вівінг, Керрі-Енн Мосс, Лоренс Фішберн, Моніка Беллуччі, Ламбер Вільсон, Ентоні Он, Гаррі Дж. Ленникс, Рендолл Дак Кім, Глорія Фостер

Друга частина легендарної трилогії братів Вачовскі. Після подій в першій Матриці цей фільм переносить нас в легендарне місто Зеон, останній оплот вільного людства, що знаходиться глибоко під землею. Всі наші герої на Навухудоносоре прилітають туди, де їх чекає не дуже теплий прийом, обумовлений тим, що частина сенаторів не поділяє переконань Морфеуса в тому, що Нео обраний, який може врятувати людство. Проте вся команда корабля вивантажується і сходить, так би мовити, на сушу. У них починається відпочинок, вони намагаються відірватися по повній, адже з наступної місії вони можуть просто не повернутися. Нео і Трініті нарешті то вдається усамітнитися і присвятити цей час любові. Всі інші ввечері пішли на грандіозне свято. Вельми футуристичне видовище, до речі. Величезний натовп людей несамовито танцює в величезному підземному залі. Після відпочинку команда Морфеуса знову відправляється на завдання. Нео знову зустрічається з віщункою, яка йому знову відкриває деякі таємниці матриці. Вона каже, що вони повинні в матриці знайти ключника, програму, яка вміє підбирати ключі до всіх дверей матриці. Але цього ключника в полоні тримає один вельми неприємний тип, який не хоче його просто так віддавати. Тоді нашим героям доводиться вступити в відчайдушну сутичку з його охоронцями. Їм все ж вдається викрасти ключника і вирватися на шосе, але за ними йде погоня.

Кажуть що братам Вачовські для зйомок цієї частини фільму не подобалося жодне шосе в США, всі вони були недостатньо зловісні. Тому вони побудували для зйомок собі спеціальне шосе. Зйомки на цьому шосе, до речі, дуже видовищні, просто шедевр, залишають незабутні враження в пам'яті. Ну а як же агент Сміт. Зрозуміло в цій частині фільму він теж присутній, але він став набагато більш досконалий і небезпечніше, тому що навчився вселятися в будь-яку людину у матриці.

Дивитися Матриця 2: Перезавантаження (2003) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 11157 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.1/15

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |