RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Ліга справедливості

Постер
Переглядів: 6079
Додано: 08.12.2017
Трейлер рос. мова
Рік: 2017
Длительность: 2 ч. 13 хв.
Переклад: Дубльований
Країна: США
Жанр: Бойовики / Фантастика
Режисер: Зак Снайдер
В ролях: Галь Гадот, Эмбер Хёрд, Джейсон Момоа, Дайан Лейн, Емі Адамс, Генрі Кавілл, Бен Аффлек, Езра Міллер, Конні Нильсен, Білі Крудап

Смерть Супермена назавжди змінила життя всього людства. Злочинність повсюдно зростає, люди шкодують через втрату захисника. І тільки деякі з них усвідомлюють, що зараз земля беззахисна. Краще інших це розуміє Бетмен, якому вже не раз доводилося стикатися з таємними парадемонами, що прибули на Землю з космосу. Брюс Уейн вгадує, що це всього лише розвідники, але незабаром варто чекати повномасштабного вторгнення. Вместе с Дианой Принс він вже почав шукати союзників серед мета-людей, але крім цього, Батмена цікавить три таємних куби, про які він читав в записках Лекси Лютера.

Зображення цих кубів Брюс побачив у маленькій північній країні на березі океану, де він намагався заохотити Артуру Каррі приєднатися до боротьби. Будучи сином королівських Атлантидів і простого людини, Артур, що носить назву Аквамен, практично не підтримує відносини з іншими атлантами. Багато років тому він вибрав людей, але навіть зараз не має наміру приєднатися до Бетмена.

Тем временем на Темискире, де зберігається один з трьох кубів, з'являється глава парадемонів Степної Вовк. Він вже колись був на Землі. Декілька тисяч років тому це інопланетне подвір'я спробувало захопити нашу планету за допомогою трьох материнських кубів. Тоді проти Степного Вовка виступила велика об'єднана армія, куди входили люди, атланти, амазонки, древні боги і союзники з космосу. Ценой великих втрат Степного Волка вдалося захопити, а три куби були залишені на зберігання амазонків, атлантам і людям. Теперь же він збирався не завоювати, а знищувати Землю. І для цього йому потрібні були материнські куби. Ті, що зберігалися у атлантів і амазонок, він міг добити. Залишилось тільки знайти куб, прихований колись людьми.

Щоб не допускати цього, Діана та Бетмен приваблюють на свою сторону Баррі Аліни, здатної молніеносно переміщатися в просторі, і Віктора Стоуна, який в результаті вдалого досвіду свого батька став наполовину киборгом. Брюс сподівається, що їм скоро буде приєднатися і Аквамен. Так і відбувається, коли члени знову створеної Ліги Справедливості відправляються спасти вбитих Степним вовком вчених.

Після цього Віктор розповідає своїм новим друзям, що зміни, що відбулися з ним, трапляються з-за кубів. Це наштовхує Брюса на ідею, що за допомогою куби можна відродити Супермена. Тому що саме він так необхідний Лізі для битви зі Степним Вовком.

Дивитися Ліга справедливості (2017) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 6079 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.4/13

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |