RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Круті стволи

Постер
Переглядів: 2886
Додано: 01.04.2018 Трейлер укр. мова
Жанр: Бойовик, Драма.
Оригінальна назва: Bastille Day
Країна: Франція, США.
Режисер: Джеймс Уоткінс, Жиль Газі.
У ролях: Ідріс Ельба, Річард Медден, Шарлотта Ле Бон, Келлі Райлі, Хорхе Леон Мартінес, Анатол Юсеф, Ерік Ебоні, Аттіла Дж. Керекеш, Олександр Купер ...

Короткий опис:
Майкл Мейсон - простий хлопець, який, бажаючи вибратися з убогості, почав заробляти на життя кишеньковими крадіжками. Він дуже швидко навчився спритним і акуратним прийомам, завдяки яким людина навіть нічого б не відчула, коли Майкл, нібито випадково зіткнувшись з ним на вулиці, поцупив б у нього гаманець або сумку. Одного разу Майкл таким чином вкрав у молодої жінки сумочку, і, витягнувши звідти гаманець, викинув її за подальшою непотрібністю. Він і не підозрював, що в сумці була вибухівка, яка при зіткненні з землею негайно вибухнула. Тепер Майкла почали підозрювати в організації теракту, адже його разом з сумкою зафіксували камери спостереження. За простим злодієм почали полювання агенти ФБР на чолі з досвідченим агентом Шоном Брайаром. Але незабаром обставини склалися таким чином, що Шону довелося об'єднатися з Майклом: вони обидва стали мішенями секретної міжнародної злочинної організації. Тепер тільки Майкл і Шон можуть знешкодити членів організації, але попереду новоявлених напарників чекало ще багато труднощів ...  Фільм Круті стволи дивитись онлайн українською мовою в хорошій якості HD безкоштовно.

Дивитися Круті стволи (2016) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 2886 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 5.0/2

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 1

Elnino

Комментарий № 1 | Дата: 16.08.2016 в 23:48

    Якщо так чесно, то картина Джеймса Уоткінса є рядовий бойовиком, який, за великим рахунком, незрозуміло навіщо і знімати-то було. Сюжет банальний і без нових ідей, ряд сюжетних ходів прораховуються наперед. Творці, треба віддати їм належне, постаралися внести інтригу, але вдалося це не повністю, а тому «Круті стволи» захоплюють лише місцями.

    У великий позитив картині варто записати реалістичність і максимальну відмову Уоткінса від спецефектів з зеленим екраном, що в нинішніх кінореаліях набуває подвійної цінності. Так, бойовики з подібним розвитком подій, з подібними героями ми бачили не раз, але тут, по крайній мірі, все «насправді»: бійки, стрілянина, погоні, биття машин і т. Д.

    6/10


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |