RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » Фільми українською

Кремнієва долина (1, 2, 3, 4 сезон)

Постер
Переглядів: 4731
Додано: 09.01.2018
Трейлер рос. мова
Рік: 2014
Країна: США
Режисер: Майк Джадж, Алек Берг, Джемі Беббіт
Жанр: Комедії, Зарубіжні
Якість: 720p
Вік: 18+ тільки для дорослих
Тривалість: 28 хв.
Із серії: Серіали HBO
У ролях: Томас Міддлдітч, ТіДжей Міллер, Джош Бренер, Мартін Старр, Кумейл Нанджіані, Алі Моджі, Аманда Крю, Зак Вудс, Крістофер Івен Уелш, Метт Росс та інші

Сучасний світ розвивається настільки стрімко, що людям постійно доводиться гнатися за новими течіями, намагаючись відповідати загальноприйнятим нормам. Проте в цьому є свій плюс, так як кожна людина, що володіє підприємницькою жилкою, може заробити грошей навіть на самій шаленої ідеї. У центрі сюжету комедійного серіалу виявляється дивакуватий мільйонер на ім'я Ерліх Бахман, якому свого часу вдалося розбагатіти, створивши додаток для пошуку сексуальних партнерів в громадських туалетах.

Здавалося б, заробити капітал на такому специфічному бізнесі практично неможливо, але спритний чоловік ламає стереотипи, прославившись на весь Сан-Франциско. Незабаром головний герой відкриває центр стартапів, зібравши цілу команду з перспективних IT-фахівців, що запропонували найбільш новаторські ідеї. Серед них опинився талановитий програміст Річард Хендрікс, мігрант з Пакистану Дінеш Чугтай, канадець Бертрама Гилфойл і Нельсен Бігетті.Четверо підприємців селяться в шикарному особняку Бахмана абсолютно безкоштовно, але при цьому господар вимагає по 10% доходу від майбутніх проектів.

Перебуваючи в утрудненому положенні, вихідці з різних країн змушені погодитися на такі умови, мріючи одного разу стати частиною Кремнієвої долини, їздити на дорогих машинах і спілкуватися з найкрасивішими дівчатами. Favoritemovies.at.ua. Але до цього ще дуже далеко, і спочатку доведеться довго і старанно працювати над створенням власного бізнесу. У той же час головним героям доводиться уживатися разом під одним дахом, і періодично в їх компанії виникає непорозуміння, яке заважає продуктивній роботі. Чи вдасться юним бізнесменам, які мають різне віросповідання, політичні погляди і менталітет подолати всі труднощі, щоб створити дійсно вартий проект? Кожен з хлопців володіє певним талантом, який виділяє його на тлі оточюючих.

У свою чергу, зацікавлений в успіху стартапу, Ерліх Бахман всіляко допомагає квартирантам у всіх починаннях, даючи цінні поради і поступово виводячи бізнес на новий рівень. Крім комерційних відносин, між героями незабаром з'являється особливий зв'язок, що переростає в справжню дружбу, але чи зможуть вони забути минулі невдачі і почати співпрацювати з чистого аркуша? Серіал наповнений смішними життєвими моментами, ділиться безліччю цікавих ідей і дає можливість краще зрозуміти власні мрії ... Ну а тепер давайте включимо серіал Кремнієва долина 4 сезон онлайн, і спокійно відпочинемо від роботи!

Дивитися Кремнієва долина (1, 2, 3, 4 сезон) (2014) українською мовою онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Переглядів: 4731 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.2/5

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |