RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » 2018

Світ Юрського періоду 2

Постер
Переглядів: 3203
Додано: 09.06.2018 Трейлер укр. мова
Трейлер рос. мова
Рік: 2018
Оріг. назва: Jurassic World: Fallen Kingdom
Країна: США, Испания
Категорія: Фільми / Бойовик / Фантастика
Тривалість: 2 г. 10хв.
Режисер: Хуан Антоніо Байона
Актори: Кріс Пратт, Брайс Даллас Ховард, Джефф Голдблюм, Тед Левайн, Тобі Джонс, Джеймс Кромвелл, Б.Д. Вонг, Рейф Сполл, Джеральдін Чаплін, Джастіс Сміт, Даніелла Пінеда

Після трагічних подій у розважальному Світ Юрського періоду 2 парк атракціонів закрили. Але через кілька років бізнесмени знову вирішили експлуатувати цю золоту жилу для залучення туристів. Ті давні спогади вляглися. Та й покоління змінилося. Багато вже просто не пам'ятали про такий парк, який був багато років тому. А про катастрофу, яка там трапилася, не знали і поготів. Тому тепер відкривається нова станція з розведення динозаврів. Генетики зуміли вивести новий вид хижого ящера. Він став ще більше і агресивніше. Крім того, у рептилії додалося інтелекту. Вона стала розумніші і кмітливіший. Тиранозавр, що лякав людей тридцять років тому, був схрещеним з ще однією машиною для вбивства & mdash; кархародонтозавра. Система безпеки була посилена в кілька разів.

Тут ви знайдете першу частину цієї кінострічки 

Але залишився ще й людський фактор. Якщо автоматизована апаратура діяла безвідмовно, то охоронці могли забути натиснути потрібну кнопку і залишити двері відкритими. І тоді жахливий монстр виривається назовні. Хижак, що розгулявся на свободі, знову сіє паніку серед відвідувачів видовищного уявлення. Серед глядачів знаходяться племінники однією з керівниць парку розваг. Спочатку вона ставилася до них, як до чужих дітей і дала нагляд своєму колезі. Але коли вона дізналася про подію, то кинулася на їх пошуки. Одним з людей, які могли б все виправити, стає старший охоронець. Він приручив велоцирапторов, тепер вони допомагають йому. Як відомо, це дуже кмітливі створіння. Вони вміло коммуницируются і злагоджено діють в команді.

Команда вирушає в погоню за величезним ящуром. У створеної паніці необхідно не тільки зловити і знешкодити чудовисько, але і зберегти життя гостям, які не встигли евакуюватися з небезпечної зони.

Дивитися Світ Юрського періоду 2 (2018) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 3203 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 4.8/5

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |