RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Фільми 2018

Головна » Файли »
Додано фільмів: 227


Сортувати за: Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Король Данило
Переглядів: 5290
10.10.2020

Події історичного фільму "Король Данило "розгортаються у ХІІІ столітті, коли навколо панувала нескінченна війна з усіх боків. Князь Данило в 1238 році разом з братом Васильком напав на замок таємного ордена і взяв головного магістра в полон, але той заради своєї волі вирішує запропонувати вигідний союз, щоб протистояти найсильнішій загрозі, яка насувається зі сходу. Виявилося, що величезне Татаро-Монгольське військо під проводом хана Батия насувається на Русь, щоб поневолити всі землі. Данило розуміє, що силою їх не перемогти, тому він особисто відправляється до хана Батия, щоб домовитися і врятувати життя свого народу.

Назва (оригінал): Kingdom of Swords

Рік: 2018

Жанр: історичний, пригоди, екшн

Країна: Україна

Режисер: Тарас Химич

Актори: Сергій Ярмошенко, Рiнат Хайруллін, Олег Сікиринський та інші

 

 



Сірано. Встигнути до прем'єри
Переглядів: 517
10.10.2020

Тридцятирічний драматург Едмон Ростан вже декілька років перебуває у творчій кризі, натхнення остаточно покинуло його, а майбутнє представляється виключно в похмурих тонах. Чоловік одружений, у нього двоє прекрасних синів, але дітям потрібна їжа, одяг і засоби на освіту, а нещасний автор не здатний забезпечити домочадців їжею.

Зневірившись, він вирішується на божевільний крок - відправляється до директора театральної трупи, щоб  запропонувати йому кумедну п'єсу. Історія забавних пригод бравого кавалера з незвичайним і дивним носом повинна сподобатися публіці і мати колосальний успіх. Герою доведеться зіткнутися з вимогливими продюсерами, ревнощами дружини, витівками розпещених актрис, але, розуміючи свою відповідальність перед сім'єю, він не відступає і пускається в...



Легенда Карпат
Переглядів: 8398
10.10.2020

18-е століття. Історія про лідера визвольного руху карпатських повстанців Олексу Довбуша, проти тиранії Речі Посполитої.

Герою довелося пережити нелегке дитинство. З народження він не промовив жодного слова, тому невпевненого хлопчика дражнили однолітки.

Все подальше його життя змінилося з появою в їхньому будинку баламута дядька. Той відвів племінника до самітника знахаря і незабаром Олекса заговорив. Сказати матері перше слово йому не судилося. Поляки розшукуючи дядька, зігнали злість на його родичах. Батька і матір убили.

Пройшов час і Довбуш виріс справжнім воїном, який уособлює мужність і справедливість.

Назва (оригінал): Legends of Carpathians

Рік: 2018

Жанр: історичний, пригоди, драма

Країна: Україна

Режисер: Сергій Скобун

Актори: Валерій Харчишин, Марія Яремчук, Михайло Грицкан, Богдан Ластівка та інші



Гарячі матусі
Переглядів: 1119
10.10.2020

Троє подружок зрілого віку вирушають відпочивати на море, де знайомляться з декількома чарівними молодими хлопцями.

Назва (оригінал): MILF

Рік: 2018

Жанр: комедія

Країна: Франція

Режисер: Аксель Лаффон

Актори: Марі-Жозе Кроз, Вірджинія Лєдоаєн, Аксель Лаффон, Ваель Серсуб, Маттіас Дандуа, Віктор Мотеле, Ремі Педевілья, Флоранс Томассен, Жеромін Шассеріо та інші.



Кохання Мер'єм (1 сезон - всі серії)
Переглядів: 66533
15.07.2018
Рік виходу: 2017
Оригінальна назва: Meryem
Якість: HD 720p
Статус: Знімається
Країна: Туреччина
Жанр: Серіали, Драма
Режисер: Mustafa Sevki Dogan
Актори: Furkan Andic, Ayça Aysin Turan, Cemal Toktas, Açelya Topaloglu, Bestemsu Özdemir, Ugur Çavusoglu, Serenay Aktas, Kenan Acar
Озвучення: Український (1+1)

Події турецького серіалу "Кохання Мер'єм" розгортаються в невеликому поселенні, де живе чарівна дівчина. Звуть її Мер'єм, і немає в окрузі людини, яка не милувався б її небесною красою. Крім прекрасної зовнішності, якою нагородила її природа, дівчина володіє відмінним розумом і чудовим характером. Дівка на виданні, мрія всіх чоловіків - іна...


Ніч іде за нами
Переглядів: 1089
26.08.2020

У центрі розвитку подій знаходиться професійний кілер, який ось уже протягом декількох років працює на сумнозвісні тріади. Він вбиває людей на замовлення своїх кримінальних босів, його останнє завдання несподівано обертається провалом. Головний герой не вбиває одну зі свідків. Він рятує життя дівчинки, яка стає для нього єдиною можливістю вибратися з пастки, в яку він потрапив. Після цього боси тріад вирішують прибрати головного героя. Він стає для них головною мішенню, а це означає, що зовсім скоро йому доведеться відбиватися від десятків добре навчених кілерів, готових холоднокровно розправитися з ним ...

Назва (оригінал): The Night Comes for Us

Рік: 2018

Жанр: бойовик, трилер, кримінальний, слешер

Країна: Індонезія, США

Режисер: Тімо Тьяджанто / Timo Tjahjanto

Актори: Джо Таслім, Іко Вайс, Джулія Естелл, Зак Лі, Санні Пан, Ханна аль Рашид, Шаріфа Дааніш, Діан Састровардойо, Салвіта Декорте та інші



Офелія
Переглядів: 666
26.08.2020

Прекрасні, наповнені світлом і справедливістю часи, пройшли. У фільмі «Офелія» настав важкий період для датського королівства, де керував мудрий король. Його зрадили вірні йому люди, тому тепер доля народу знаходиться в руках жорстокого і розважливого тирана. Однак у нього залишився спадкоємець, що не готовий змиритися з несправедливістю.
Офелія живе при дворі королеви. Вона стала їй доброю подругою і вірною помічницею. Мила дівчина дуже старанна і турботлива. Правителька цінує ці якості, і тому її фрейліна в пошані. Її син Гамлет виріс чудовою людиною, добрим і чесним. Саме таким хотів бачити його батько. Але одного разу по палацу пролетіла сумна новина. Король помер при загадкових обставинах. Його брат Клавдій скористався становищем. Він незаконно зайняв трон.
...



На висоті
Переглядів: 1283
25.08.2020

На дослідницькій станції за межами Сонячної системи група злочинців бере участь в експерименті по репродукції. Вигнанці намагаються народити і виховати дітей в повній ізоляції далеко від дому, доки їх корабель наближається до чорної діри.

У глибинах космосу екіпаж космічного корабля, що складається із засуджених на Землі злочинців, досліджує чорну діру, до якої їх станція невблаганно наближається. Всі учасники команди - молоді люди, які за свої злочини були приречені на довічне ув'язнення, тому участь в космічній місії - їх єдиний шанс на спокутування.

Крім досліджень чорної діри вигнанці беруть участь в експерименті по космічній репродукції, головна мета якого - зачати, народити і вирости дитини в замкнутому просторі. Через сильну космічну радіацію експеримент прова...



Титани
Переглядів: 509
25.08.2020

Дія серіалу «Титани», заснованого на коміксах DC, розгортається в той момент, коли Дік Грейсон приймає рішення залишити Готем для того, щоб почати життя з чистого аркуша в Детройті. Тут він влаштовується на службу в поліцейську дільницю і незабаром приступає до роботи. Дік не проявляє інтересу до служби разом з партнерами, тому завжди тримається на самоті.

Грейсон знайомиться з дивною дівчиною на ім'я Рейчел, яка постійно потрапляє в неприємності. Він розуміє, що вона намагається приховати щось важливе. Дік лише усвідомлює, що за нею потрібно стежити набагато уважніше, ніж думають його колеги. Він здогадується, що вона може стати жорстокою, якщо вчасно не надати їй необхідну допомогу.

В цей час молода дівчина прокидається в машині, не розуміючи, хто вона ...



Останнє літо
Переглядів: 511
25.08.2020

Одним спекотним літом чотири юних друзі насолоджуються свободою сільського раю, гуляючи днями безперервно, поки не трапляється трагедія, яка налаштовує їх проти світу дорослих і змінює їх життя назавжди.

Назва (оригінал): Last Summer

Рік: 2018

Жанр: драма, психологічний

Країна: Велика Британія

Режисер: Джон Джонс

Актори: Ноа Томас, Ґриффидд Вестон, Ровен Джонс, Крістофер Беннінґ, Ніа Робертс, Рут Оллмен, Стеффан Кеннидд, Річард Геррінґтон та інші


Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |