RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » 2017

Сплячі (1 сезон)

Постер
Переглядів: 2012
Додано: 22.11.2017
Трейлер рос. мова
Рік: 2017
Тривалість: 48 хв.
Країна Росія
Жанр: Серіали
Переклад: Оригінальний (рус)
Режисер: Юрій Биков
У ролях: Пауліна Андрєєва, Ігор Петренко, Дмитро Ульянов, Семен Шкаліков, Олександр Рапопорт, Наталія Рогожкіна, Карина Разумовська, Олена Подкаминская, Артем Семакін, Юрій Бєляєв, Сергій Мінаєв, Федір Бондарчук, Юрій Биков, В'ячеслав Чепурченко

2013 рік. У Москву з Лівії після події в російському посольстві великого теракту повертається полковник ФСБ Андрій Родіонов. За 15 років, які він провів у службовому відрядженні, країна змінилася до невпізнання. Досвідченому розвіднику, виїхавши за кордон ще в 90-е, тепер доводиться звикати до нових реалій столичного життя.

43-річний Родіонов, так і не створивши сім'ї, ще в аеропорту зустрічає Івана Журавльова, свого давнього приятеля і відомого журналіста газети «Дзеркало». Прийнявши запрошення старого друга, полковник їде до нього в гості і через багато років знову бачить колишню однокурсницю, в яку раніше був без відповіді закоханий. Кіра давно одружена з Іваном і у пари росте син, але, незважаючи на це у Андрія спалахують до неї колишні почуття.

Але низка нових загадкових вбивств змушує його знову зануритися з головою в роботу. Генерал-лейтенант ФСБ Олександр Нефьодов, що втратив в лівійському теракті рідного сина Павла, довіряє Родіонову керівництво особливою групою, якій доручено зайнятися розслідуванням цих злочинів.

В цей же час в Москву прилітають агенти ЦРУ Бредфілд і Джек і відразу ж потрапляють під спостереження розвідки. Але в ФСБ поки не здогадуються, що американці прибули для того, щоб розбудити своїх давно впроваджених у владні структури «сплячих» агентів, яким доручено перешкодити підписанню важливого для економіки Росії урядового контракту.
Категорії: 2017, Спящие, Вітчизняні

Дивитися Сплячі (1 сезон) (2017) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 2012 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 1.3/3

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |