RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Дивитися фільми 2017

Головна » Файли »
Додано фільмів: 200


Сортувати за: Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Обітниця мовчання
Переглядів: 1161
25.07.2020

Френк Валера був вельми успішним адвокатом. Був до того дня, коли його чудову дружину і улюблену дочку вбили. Він поховав рідних і тепер не зронить ні слова до того, як помститься вбивцям. День за днем ​​Френк вдосконалює свої навички, стає все сильніше і сильніше. Він готовий здобувати інформацію будь-яким способом. Крім того, доки чоловік мовчав, він по-справжньому навчився слухати, прекрасно розвинувши свій слух і пильність. Тепер Френк здійснює своє власне правосуддя, і в нього зовсім інші закони життя. Людина, яка одержима помстою, не зупинитися до самої смерті.

Назва (оригінал): Acts of Vengeance

Рік: 2017

Жанр: бойовик, драма

Країна: Болгарія

Режисер: Айзек Флорентайн

Актори: Антоніо Бандерас, Пас Веґа, Карл Урбан, Крістіна Серафіні, Роберт Форстер, Айзек Флорентайн, Атанас Сребрев та інші.



Гра Джеральда
Переглядів: 841
25.07.2020

Під час інтимної гри подружньої пари з чоловіком трапляється серцевий напад, жінка залишається прикутою до ліжка (в прямому значенні). Але її самотність буде недовгою. Усі страхи, які вона коли-небудь відчувала в житті, одразу повернуться до віддаленого будинку, що миттєво перетворюється на зловісну камеру тортур.

Екранізація однойменного роману Стівена Кінга 1992 р.

Назва (оригінал): Gerald's Game

Рік: 2017

Жанр: драма, жахи, трилер

Країна: США

Режисер: Майк Фленеган

Актори: Карла Гуджино, Брюс Ґрінвуд, Генрі Томас, Кейт Сігел та інші



Горе митець
Переглядів: 520
25.07.2020

Історія створення фільму «Кімната» (2003), відомого як еталон бездарного кіно. Актор початківець Грег на акторських курсах знайомиться з ексцентричним Томі Вайсо. У нових друзів зовсім небагато спільного, крім любові до акторства і бажання самовираження, тому парочка відправляється покорювати Голлівуд.

Назва (оригінал): The Disaster Artist

Рік: 2017

Жанр: драма, комедія, біографічний

Країна: США

Режисер: Джеймс Франко

Актори: Джеймс Франко, Дейв Франко, Сет Роген, Ері Грейнор, Елісон Брі, Джекі Вівер, Пол Шір, Зак Ефрон, Джош Хатчерсон, Джун Рафаель



Горизонт: Путівник по Марсу
Переглядів: 480
25.07.2020
Рейтинг Кінопошук

Коментарі спеціалістів, архівна зйомка NASA, симуляція висадки - всe це дає більш повну картину того, як можуть розвиватися події найскладнішої експедиції в історії людства.

Назва (оригінал): Horizon. Mars: A Traveller's Guide

Рік: 2017

Жанр: Науково-популярний, дослідження, космос

Країна: Великобританія

Режисер: Ребекка Харрісон



Відсіч
Переглядів: 840
25.07.2020

Команда високопрофесійних оперативників опиняється в пастці всередині військової частини. Без того важку атмосферу пригнічує той факт, що в цьому самому будинку вже загинула група їх попередників.

Назва (оригінал): Armed Response

Рік: 2017 

Жанр: бойовик, жахи, трилер

Країна: США

Режисер: Джон Стоквелл

Актори: Веслі Снайпс, Енн Хеч, Дейв Еннейбл, Джин Сіммонс, Колбі Лопес, Ентоні Азізі, Метт Галліні, Ейас Юніс, Морган Робертс



Магічна пігулка
Переглядів: 611
24.07.2020

Щороку кількість відомих людству хвороб зростає. Та звідки вони беруться? Можливо, більшість сучасних проблем зі здоров'ям є ознаками однієї серйозної причини? Творці документального фільму «Магічна пігулка» спробують дати відповідь на це хвилююче питання. Вони проїдуть за лікарями, пацієнтами, вченими, дослідниками, фермерами, шеф-кухарями та представниками ЗМІ з усього світу, які борються з недугами через зміну парадигми в споживанні їжі. Ми побачимо, як наша основна потреба здатна не руйнувати, а створювати, роблячи позитивний вплив на здоров'я людей, тварин і всієї планети.

Назва (оригінал): The Magic Pill

Рік: 2017

Жанр: документальний

Країна: США, Австралія, ПАР, Велика Британія

Режисери: Роберт Тейт, Піт Еванс

Актори: Роберт Тейт, Піт Еванс, Нора Ґедґаудас, Лірр Кейт



Маестро брехні
Переглядів: 1485
22.07.2020

Телефільм американського режисера Баррі Левінсона, знятий за однойменною книжкою журналістки Діани Енрікес про одну з найбільших у світі фінансових пірамід, яку створив Бернард Мейдофф і яка була викрита владі його синами. У головній ролі Роберт Де Ніро. Діана Енрікес зіграла у фільмі саму себе, відтворюючи у фільмі сцену інтерв'ю з Мейдоффом у перший день тюремного ув'язнення. Слоган фільму: «Зрадити можуть лише ті, кому по-справжньому довіряєш»

Назва (оригінал): The Wizard of Lies

Рік: 2017

Жанр: драма, біографічний

Країна: США

Режисер: Баррі Левінсон

Актори: Роберт Де Ніро, Мішель Пфайфер, Алессандро Нівола, Нейтен Дарроу та інші



Детройт
Переглядів: 716
22.07.2020

Сюжет розповість про реальну історичну подію, приводом для якої став поліцейський рейд в Детройті в липні 1967 року. Рейд привів до одного з найбільших повстань на території Сполучених Штатів, в результаті якого десятки тисяч розлючених жителів вийшли з-під контролю влади, а місто накрила хвиля крові, насильства і нальотів. Наслідком руйнівних заворушень стала загибель 43 осіб.

Назва (оригінал): Detroit

Рік: 2017

Жанр: трилер, драма, кримінальний, історичний

Країна: США

Режисер: Кетрін Бігелоу

Актори: Джон Боєга, Вілл Поултер, Елджі Сміт, Джейкоб Латімор, Джейсон Мітчелл, Ханна Мюррей, Джек Рейнор, Кейтлін Дівер, Бен Пітер О'Тул, Джон Красінскі



Його собаче діло
Переглядів: 615
22.07.2020

Дія фільму відбуватиметься в Лос-Анджелесі. Професійне і особисте життя головного героя пішла під укіс, коли його пса Бадді викрадає група бандитів. Щоб повернути улюбленого вихованця, приватний детектив погоджується виконувати доручення злочинців. Але поки він зайнятий поверненням чотириногого друга, по його слідах йдуть вороги, серед яких двоє суворих хлопців з Самоа, підручні лихваря, якому герой заборгував гроші.

Назва (оригінал): Once Upon a Time in Venice

Рік: 2017

Жанр: екшн, комедія, трилер

Країна: США

Режисер: Марк Каллен

Актори: Брюс Вілліс, Джейсон Момоа, Джон Ґудмен, Томас Міддлдітч, Фамке Янссен, Адам Ґолдберґ, Елізабет Рем, Стефані Сіґман, Вуд Гарріс, Емілі Робінсон



Голодні Z
Переглядів: 612
22.07.2020

У невеликому селі недалеко від Квебека все змінилося. Місцеві жителі вже не ті, що раніше: їх тіла розкладаються, а самі вони стали цікавитися виключно свіжою плоттю.

Назва (оригінал): Les affamés

Рік: 2017

Жанр: драма, жахи, фантастика

Країна: Канада

Режисер: Робін Обер

Актори: Марк-Андре Гронден, Мон'я Шокрі, Шарлотта Сен-Мартен, Мішлен Ланкто, Люк Пру, Робер Бруйетт


Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |