RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » 2016

Кухня (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон)

Постер
Переглядів: 7421
Додано: 29.09.2017
Трейлер рос. мова
Дата релізу: 2016
Країна Росія
Жанр: Онлайн серіали
Час: 25 хв.
Формат файлу: MP4
Якість відео: WEBRip
Тип перекладу: Оригінальний
Режисер: Дмитро Дьяченко, Жора Крижовніков
У головних ролях: Ольга Кузьміна, Катерина Кузнєцова, Олена Подкаминская, Віктор Хоріняк, Марк Богатирьов, Дмитро Нагієв, Дмитро Назаров, Марина Могилевська ...

Детально про сюжет:
Річ піде про саму, напевно смачну комедію під назвою «Кухня», та й до всього іншого аж ніяк не в одній серії, адже для глядачів уже готовий і розпочато до показу новий - шостий сезон популярного серіалу, головний герой якого Максим Лавров. Він колись закінчивши Воронезький кулінарний коледж приїхав підкорювати кулінарні вершини Москви і виявився в самому популярному ресторані столиці. Здавалося б його мрія збулася, якби не одне дуже велике АЛЕ! Шеф кухар цього самого ресторану Віктор Баринов - деспот, тиран, самодур і до всього іншого дуже великий любитель випити, але все це меркне, коли він починає готувати.

За можливість навчатися у самого великого кухаря Москви і в той же час набиратися досвіду, працюючи в модному ресторані Максим готовий терпіти причіпки і жартівливі кпини Шефа. Життя не можна назвати веселою веселкою для нього, але ж він і сам здатний без жодних вагань виявитися в найбезглуздіших ситуаціях, які навіть в самому смішному анекдоті не почути. Проте наш головний герой поступово обзаводиться друзями, вливається в дружний колектив і навіть знаходить свою любов життя - Вікторію Гончарову, яка працює в ресторані арт-директором. Він навіть примудряється виявитися в Парижі, де їх шеф доведе всім, що вони зможуть позмагатися з популярними французькими кухарями, відкрити свій плаваючий ресторан і прийняти в ньому найважливіших осіб - президентів Франції та Росії.

Але, зараз все це позаду. Головні герої серіалу «Кухня» повернулися з Парижа додому і знову працюють в популярному ресторані. Хоча слід зауважити, що деякі, вельми цікаві зміни все ж відбулися - Максим нарешті зробив пропозицію Вікторії і вони тепер чоловік і дружина, живуть разом і намагаються знайти компроміс своїх злегка суперечливих характерів. Нагієв пробується на роль Наполеона, а наймогутніший шеф-кухар вже знімається в новому шоу «Герої Нашого Часу», яке готове піднести всім не тільки відмінну порцію гумору, але і парочку здивувань.

Дивитися Кухня (1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон) (2016) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 7421 | Завантажень: 0 | Коментарі: 4 | Рейтинг: 3.5/12

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |