RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Фільми 2016 онлайн

Головна » Файли »
Додано фільмів: 609


Сортувати за: Назві · Рейтингу · Коментарям · Переглядам

Планета Самотніх
Переглядів: 1026
24.08.2020

Кожна дівчина мріє знайти кохання і вийти заміж за ідеального чоловіка. Дами приваблюють кавалерів прекрасною фігурою, умінням себе подати, фліртом, але не всі здатні на таке. У фільмі «Планета самотніх» головна героїня ніяк не може побороти власні комплекси і зважитися на серйозні відносини. Вона мила і романтична, однак, зовсім не впевнена в собі.
Аня працює вчителькою. Їй подобається викладати. Вдома на неї ніхто не чекає, і це пригнічує. У спробі знайти щастя вона реєструється на сайті знайомств. Поки нічого підходящого. У День Валентина вона зустрічає Томека. Він відомий ведучий різних популярних телешоу. Поговоривши з новою подругою, він уявив рейтинги від програми, в якій вона стане спілкуватися з потенційними нареченими, призначаючи їм побачення. Томек викриє з...



Трансформація
Переглядів: 816
25.07.2020

Рене живе з 12-річним сином в тихому районі на околиці міста. Одного разу її викрадають дивні люди, і вона приходить в себе в лабораторії, де дізнається, що там ставлять страшні досліди над викраденими.

Назва (оригінал): Rupture

Рік: 2016

Жанр: фантастика, трилер

Країна: США, Канада

Режисер: Стівен Шейнберг

Актори: Нумі Рапас, Петер Стормаре, Керрі Біше, Майкл Чікліс, Леслі Менвілл, Серджо Ді Зіо



Викрадачі шкарпеток
Переглядів: 1319
25.07.2020

Куди ж постійно пропадають шкарпетки? Виявляється, існують маленькі істоти – шкарпеткоїди. Вони живуть у кожному будинку та провертають найнезвичайніші справи, поки всі сплять або нікого немає вдома. Вони вміють ховатися, як хамелеони, та красти по одній шкарпетці з пари. Ще вони допомагають своїм побратимам, які опинилися у біді, та мають чуйність та доброту.

Назва (оригінал): Lichozrouti

Рік: 2016

Жанр: анімація, пригодницький, сімейний, фентезі

Країна: Чехія, Словаччина, Хорватія

Режисер: Галина Міклінова

Ролі озвучують: Кріштоф Гадек, Ян Максіан, Девід Новотни, Онджей Троян, Марек Тацлік, Тетяна Вільгельмова, Йозеф Шомр, Алес Найбрт
 



Руйнація
Переглядів: 674
25.07.2020

Фільм розповідає про банкіра Девіса, який важко переживає смерть своєї дружини в автомобільній аварії

Назва (оригінал): Demolition

Рік: 2016

Жанр: комедія, трагедія, драма

Країна: США

Режисер: Жан-Марк Валле

Актори: Джейк Джилленгол — Девіс Мітчелл, Наомі Воттс — Карен Морено, Кріс Купер — Філ Джуда, Льюїс — Кріс Морено, С. Дж. Вілсон — Карл, Поллі Дрейпер — Марго



Хороші діти
Переглядів: 638
25.07.2020

Напередодні шкільного випускного четверо тихонів раптом усвідомлюють, що кращі роки свого життя і всю спільну молодість вони були хорошими дітьми, які вбили дитинство на навчання і слухняність. Найкрутіші підліткові вечірки, гарні любовні історії, випадкові зв'язки і ночі біля вогнища пройшли повз, а незабаром зубрили і зовсім роз'їдуться по різних коледжам, де знайдуть нових друзів. Ситуація нікуди не годиться і всім чотирьом терміново потрібні кардинальні зміни. Останнє літо разом перед від'їздом має стати самим божевільним і найкращим адже їх чекає незабутня пригода, де буде багато алкоголю, дівчат і вульгарних розваг ...

Назва (оригінал): Good Kids

Рік: 2016

Жанр: комедія

Країна: США

Режисер: Кріс Маккой



Відчайдушні напарники
Переглядів: 1008
25.07.2020

Щоб знешкодити злочинний синдикат і врятувати свою племінницю, найчесніший коп повинен взяти в напарники красунчика-афериста. Вони повні протилежності, але у них одна небезпечна місія. Вони в бігах, але їм не уникнути один одного.

Назва (оригінал): Skiptrace

Рік: 2016

Жанр: бойовик, трилер, комедія, кримінальний, пригодницький

Країна: США, Китай, Гонконг

Режисер: Ренні Гарлін

Актори: Джекі Чан, Джонні Ноксвіл, Бінбін Фань, Ерік Цан, Ів Торрес, Уїнстон Чао, Ен Джон-хун, Ши Ши, Майкл Вон, Ділан Ко



Американська репортерка
Переглядів: 786
25.07.2020

Головна героїня військової комедії «Американська репортерка» журналістка на ім'я Кім вирішила перевірити свою міцність, тому добровільно вирушає в гарячу точку, щоб звідти висвітлювати всі події.

Назва (оригінал): Whiskey Tango Foxtrot

Рік: 2016

Жанр: біографічний, комедія, драма, воєнний

Країна: США

Режисер: Гленн Фікарра, Джон Рекуа

Актори: Тіна Фей, Марґо Робі, Мартін Фріман, Альфред Моліна, Крістофер Ебботт, Біллі Боб Торнтон, Ніколас Браун, Стівен Пікок, Шейла Ванд, Еван Йонікіт, Фахім Анвар, Джош Чарльз, Черрі Джонс, Скотт Такеда, Елі Ґудман
 



Звільнити містера Дарсі
Переглядів: 654
18.07.2020

Головна героїня фільму “Звільнити містера Дарсі” Елізабет Скотт - молода дівчина, яка шукає своє місце у цьому світі. Тож, коли їй випадає шанс показати свого кокер-спаніеля на виставці у Нью-Йорку, вона без роздумів хапається за неї. На конкурсі вона знайомиться з суддею - містером Дарсі, що показує себе як пихатий сноб, що призводить до взаємної неприязні обох героїв.

Однак, чим більше вони перетинаються, тим зрозумілішим стає, що вони обидва помилялись на рахунок один одного. Елізабет розуміє, що містер Дарсі значно добріший та вихованіший, ніж вона спершу про нього подумала. Тож, поступово між героями виникає симпатія.

Та на Донавана Дарсі вже має плани його сестра, яка встигла підшукати йому наречену з елітних кіл…

Чи вийде ...



Мій друг робот
Переглядів: 969
18.07.2020

11-річний Тобі — пристрасний винахідник. Доля зіштовхує його з милим і добрим роботом Роббі. Разом герої майструють дивовижний автомобіль, здатний не тільки борознити автостради, але й перетинати водні простори та навіть долати відстані повітрям. На цій машині друзі вирушають у складну, але дуже веселу подорож.

Назва (оригінал): Robbi, Tobbi und das Fliewatüüt

Рік: 2016

Жанр: пригоди, сімейний, фантастика, драма

Країна: Німеччина, Бельгія

Режисер: Вольфганг Гроос

Актори: Арсеній Бультман, Олександра Марія Лара, Сем Райлі, Фрідріх Мюке, Бьярне Медела

 



Закон ночі
Переглядів: 664
18.07.2020

20-і роки минулого століття, Бостон. У цей час так був введений сухий закон, що призвело до створення безлічі підпільних спиртзаводів, спекуляцій, гангстерів і розгулу злочинності. Джо Кофлін, молодший син видатного капітана поліції Бостона, не пішов стопами батька, а вирішив поповнити ряди мафії Йобор-Сіті. І це йому, безумовно, до душі. На жаль, якщо вибираєш таке життя, ти не маєш права довіряти нікому: ні друзям, ні сім'ї, ні любові. Загроза смерті буде переслідувати тебе, поки ти не підеш зі справи, або справді не помреш.

Назва (оригінал): Live by Night

Рік: 2016

Жанр: драма, кримінальний

Країна: США

Режисер: Бен Аффлек

Актори: Бен Аффлек, Скотт Іствуд, Зоі Салдана, Елль Фаннінг, Сієнна Міллер, Брендан Глісон, Тітус Веллівер, Кріс Мессіна, Макс Казелла, Кріс Купер та інші.

 


Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |