RSSКарта сайту
Категорії розділу
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Файли » 2014

Втаємничений

Постер
Переглядів: 6642
Додано: Сьогодні
Жанр: Фантастика, Драма. 
Оригінальна назва: The Giver. 
Країна: США. 
Режисер: Філліп Нойс. 
В ролях: Брентон Туейтс, Меріл Стріп, Джефф Бріджес, Олександр Скарсгард, Кеті Холмс, Тейлор Свіфт, Камерон Монахен ...
 
Короткий опис:
Джонас ще дуже молодий, але потрапив у вельми дивне оточення, дуже незвичайний світ, який, відповідно до задуму авторів, є прообразом майбутнього. З одного боку, цивілізація досягла досконалості, а війни і страждання залишилися в минулому. Але з іншого, люди начисто втратили свободу і всіляких характерних радостей. З кожним пророблена вельми дивна і сумнівна робота по приведенню до образу робота. Тобто фактично люди перестали бути людьми. Вони - такі собі сірі мишки, які живуть за чітко розписаною кимось заздалегідь схемою. Але тепер знайшовся сміливець, якому належить змінити і звільнити світ. Ім'я йому - Дающий. Це відбувається відразу після того, як він дізнається про світ всю правду. Як же знайти в собі сміливість кинути виклик суспільству, а потім виконати місію? Скільки зусиль ще треба докласти ...
Категорії: Драма, 2014, Фантастика

Дивитися Втаємничений (2014) онлайн в хорошій якості HD безкоштовно


  • Укр.1
  • Укр.3
  • Укр.2
  • Рос.-Укр.
  • Рос.
  • Рос.

Додаткові матеріали


Теги:
Переглядів: 6642 | Завантажень: 0 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 4.7/6

Цікаве у мережі

Дивіться також:

Всього коментарів: 1

Elnino

Комментарий № 1 | Дата: 23.08.2014 в 12:12

    Рецензія

    Світів майбутнього створено незліченну безліч, але нові історії продовжують знаходити прихильників серед читачів і глядачів. Філліп Нойс («Влада страху») якраз взявся за режисуру чергового фільму на основі однієї з таких історій. В основу «Присвяченого» | «Втаємниченого» покладений фантастичний роман Лоїс Лоурі, адаптований сценаристом Майклом Митником. Головну роль віддали молодому Брендонові Туейтесу, тому не дивно, що акторському складу потрібні були і більш маститі імена: Меріл Стріп, Джефф Бріджес, Кеті Холмс, Олександр Скарсгард і Тейлор Свіфт.

    Багатьом здається, що Джонас живе в світі, про який цілим поколінням залишалося тільки мріяти. А як інакше, адже в цьому світі немає руйнівних воєн, що приносять страждання і смерть, але яка ціна, сплачена за можливість жити без конфліктів? Люди не живуть, а існують за суворими правилами, з самого дитинства звикаючи до мінімального прояву емоцій, навіть радісних, щоб все суспільство було врівноваженим. Суспільство, головним уособленням якого став сумовитий сірий колір, хоч скільки б десятків років мирного неба він не забезпечував.

    Однак юний Джонас отримує відмінний шанс отримати новий досвід в тотальній одноманітності - його вибирають Хранителем пам'яті під час засідання Ради співтовариств. Хлопцеві належить перейняти все, що знає Дающий, який стає його наставником, і це відкриває Джонасу очі на нинішній стан справ. Захоплюючий світ виявився зовсім іншим, не маючи нічого спільного з безбарвною буденністю, навколишнього його сьогодення. Чи існує можливість повернути жінкам, чоловікам і дітям емоції? Повернути те, що й повинно називатися життям? Джонас готовий кинути виклик сучасному світу заради сьогодення минулого.


Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |